1. CrackBerry Question's Avatar
    Everything was normal when I turned off playbook. After pushing start button, it went through red light, then BlackBerry Playbook, then greenish balls, then red balls, then recycled to greenish balls, then redish...stuck in a loop. How do I get Playbook to reboot properly? I have tried hard start...no help. The Playbook does become live enough I was able to get a full backup.
    Help appreciated.
    Last edited by zocster; 08-30-15 at 11:44 AM. Reason: removed email address
    08-30-15 11:31 AM
  2. Wenycrack's Avatar
    I have the same problem

    Posted via CB10
    09-02-15 04:43 AM
  3. yohannyphm's Avatar
    3rd

    Z30 10.3.2.2639
    09-04-15 10:48 AM
  4. BoneMatrix's Avatar
    Are you using a 1.8A rated PB Charger?
    09-04-15 03:27 PM
  5. Wenycrack's Avatar
    Are you using a 1.8A rated PB Charger?
    Yes, and tried other as well

    Posted via CB10
    09-04-15 07:19 PM
  6. FirstBerry101's Avatar
    Yup mine too. Using original charger. I left it charging for a month strait. Every once in awhile I got the low battery icon.

    Posted via CB10
    09-05-15 11:38 AM
  7. Wenycrack's Avatar
    Help!

    Posted via CB10
    09-09-15 06:52 AM
  8. yohannyphm's Avatar
    09-09-15 11:37 AM
  9. yohannyphm's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=741383

    These are the most logical thread I gave found on the issue. I had same problem with my original battery and bought a replacement and it booted up and got a charge. I left I I mistake go dead without battery and now same trouble. I bought a fast charging plug due to stock 1.8A is taking a lot of time for stacked charging. I got it to boot twice with this last method but since I did reinstalled the OS with Link. The battery went dead and PlayBook turned off while initial setup. I'm hopping to get it to boot and with fast charging get it to charge with enough power to keep it running.

    Z30 10.3.2.2639
    Last edited by yohannyphm; 09-09-15 at 11:49 AM.
    09-09-15 11:38 AM
  10. yohannyphm's Avatar
    Got it to boot with the rapid charger and stack charging let's hope it holds a charge.

    Z30 10.3.2.2639
    09-12-15 08:33 AM
  11. BoneMatrix's Avatar
    Everything was normal when I turned off playbook. After pushing start button, it went through red light, then BlackBerry Playbook, then greenish balls, then red balls, then recycled to greenish balls, then redish...stuck in a loop. How do I get Playbook to reboot properly? I have tried hard start...no help. The Playbook does become live enough I was able to get a full backup.
    Help appreciated.
    I encountered exactly this last week after connecting to a hotel's free wifi... the solution? Move well out of range of that wifi AP then reboot your PB and don't try reconnecting to that AP again, i.e. remove it from your list of saved APs

    Posted via CB10
    09-30-15 08:33 PM
  12. Wenycrack's Avatar
    I tried everything here, not working for me..
    I still getting color change balls.
    I have pulled PB apart, disconnected battery plug and other plugs on the circuit board, still a no go

    Posted via CB10
    10-07-15 05:25 PM
  13. DrBoomBotz's Avatar
    I tried everything here, not working for me..
    I still getting color change balls.
    I have pulled PB apart, disconnected battery plug and other plugs on the circuit board, still a no go

    Posted via CB10
    How long do you wait?
    The colour swirls can easily take 5 minutes.

    If nothing happens in 20 minutes then I would say you have a problem.
    10-08-15 10:53 AM
  14. Wenycrack's Avatar
    I left it on PB docking station at work over the weekend.
    Tried different charger, 2.1A, pushing combination of buttons to boot, disconnected battery.
    Even try boot with some plug on PCB unplug
    Still getting color balls

    Posted via CB10
    10-08-15 05:31 PM

Similar Threads

  1. Display photos not appearing at all on all my phone
    By w1ndex11 in forum General BBM Chat
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-15, 04:00 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-01-15, 11:29 PM
  3. Why isn't my Z10 mic working in normal mode?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-15, 11:27 PM
  4. WTF: video calls from BlackBerry PlayBook
    By subclavian in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-15, 10:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD