1. scrimp9890's Avatar
    I bought in on Black Friday, and a few days later it started spazing out, almost as if someone else was touching the screen. The options comes up, then goes away, comes up, goes away, etc. Sometimes it wont let me get out of it, and the main menu looks like it's having seizures.

    I was wondering if there was anything I can do, or if I should just call it in. We apparently lost the receipt, so is this necessary to get it fixed? I only have the factory warranty.
    12-07-11 12:41 PM
  2. Fubaz's Avatar
    i would try doing a factory reset/security wipe
    12-07-11 01:12 PM
  3. Chaddface's Avatar
    Mine does this when its too close to the outlet where we charge everything. Others report the same behaviour near plasma tv's. If that's not the case it may be defective.
    12-07-11 01:28 PM
  4. lnichols's Avatar
    Unplug from wall, move to a different area and see if that fixes it. If not do the wipe and re-install.
    12-07-11 01:32 PM
  5. 51kycanuck's Avatar
    I had this happen when I had the PB sitting very near my cellphone holder, which is equipped with a magnet or something to auto-lock my phone.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-07-11 01:34 PM
  6. Phylth's Avatar
    I had the same symptoms when using a non-Blackberry micro-USB charger.
    12-07-11 01:47 PM
  7. scrimp9890's Avatar
    It's done it when I was outside, at school, it basically does it whenever it feels like it. I'll try the factory reset, and get back to you. It usually chills out for a bit when I restart it, but I usually have to force a restart.
    12-07-11 02:23 PM
  8. FF22's Avatar
    If necessary:

    Rim Support
    Tel:
    Canada Toll Free: 1-877-644-8405
    United States Toll Free: 1-877-644-8410
    Puerto Rico Toll Free: 1-855-651-4936
    Email: playbooksupport@blackberry.com

    One year warranty and it has not even been out a year.
    scrimp9890 likes this.
    12-07-11 03:04 PM
  9. scrimp9890's Avatar
    Thank you for the numbers!!! If it continues, that would have been my next question. It's working fine now that I reset it. I'll have to wait a few days, but if it continues I will be giving them a call.
    12-07-11 04:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD