1. catalina76's Avatar
    I got my Playbook a month ago. It was working fine till a week ago. When I open an application or browser it freezes for a couple seconds. When I type the url it wont appear, it is like frozen but 25-30 seconds later it will appear.

    I am so frustrated with it. And I stll have 28GB left on my 32GB... so it aint full.

    Also at least 3-4 times a dy the browser will close while I am browsing (and no it not me doing it).

    Help!!!
    01-13-12 11:55 AM
  2. alnamvet68's Avatar
    What OS are you using?
    What make & model # is your router?
    Who's your internet provider and where do you live?
    What OS on your laptop or PC/Mac?
    Have you cleared your cache?
    Have you restarted/re-booted the PB yet?

    After we have these answers, we can help drill down to the root cause of your browser lag.

    Oh, and welcome, we're here to help.
    catalina76 likes this.
    01-13-12 11:59 AM
  3. catalina76's Avatar
    What OS are you using? OS version 1.0.8.6067
    What make & model # is your router? D-Link DIR-628
    Who's your internet provider and where do you live? videotron, montreal
    What OS on your laptop or PC/Mac? One with Windows XP, other with Windows 7
    Have you cleared your cache? On the playbook?? No... didnt know I could
    Have you restarted/re-booted the PB yet? Yes every night

    After we have these answers, we can help drill down to the root cause of your browser lag.
    01-13-12 12:06 PM
  4. spike12's Avatar
    How much RAM available does it show when you go to info>hardware under the gear menu?
    catalina76 likes this.
    01-13-12 12:09 PM
  5. Blackberry_boffin's Avatar
    Always try the basics first like a hard reset.
    If you know the last thing you did before it happened undo it and see if it helps. (like installing an app or changing a setting)
    Montreal? Ring RIM.
    01-13-12 12:21 PM
  6. catalina76's Avatar


    Ok found how to clear the cache and did it (actually I cleared all).

    Problem fixed *YAY* Thank you SO much!!
    spike12 likes this.
    01-13-12 12:21 PM
  7. catalina76's Avatar
    I think I need to find a good tutorial on all the features of the Playbook *laugh*

    Any recommendation?
    01-13-12 12:23 PM
  8. hpjrt's Avatar
    Have you read the sticky above called Tips and Tricks? It's an absolute must-read for all PB owners! There is an enormous wealth of information in it. And if you have read it, it's worth reading again and again.
    spike12 likes this.
    01-13-12 01:06 PM
  9. spike12's Avatar
    The link hpjrt recommended:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...t-know-671764/

    There's always new updates, so its worth checkin in on now and again.
    01-13-12 01:14 PM
  10. urbnimports's Avatar
    i had the same issue so i cleared by browser cache and everything went back to normal...working like a champ again...very simple to do and fixed my issue
    01-13-12 02:06 PM
  11. alnamvet68's Avatar


    Ok found how to clear the cache and did it (actually I cleared all).

    Problem fixed *YAY* Thank you SO much!!
    Ahhhh yes, crackheads 1...Bad Kharma 0
    01-13-12 02:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD