1. dinjo's Avatar
    All of sudden it says flash not found restarted multiple times

    YouTube app works but problem only with browser play
    02-02-13 09:55 PM
  2. xamdam's Avatar
    Make sure flash is enabled in the browser settings
    chaosdivine likes this.
    02-02-13 11:15 PM
  3. joshua_sx1's Avatar
    Actually, the YouTube browser is much better than the native app... I’ve found so many videos that cannot be played in native app but playable in the browser...
    02-03-13 12:52 AM
  4. dave_h_946's Avatar
    in the browser settings clear cookies, history, e.t.c. and retart browser. if this doesn't work I guess an app may have messed up with the flash (?)
    02-03-13 03:21 AM
  5. Bravo-_-'s Avatar
    It's people like you messes up the playbook name, by installing bar files that was not ported from app world.
    That will more or less mess up something on your blackberry playbook.
    People come on crackberry to buy a playbook and see so much negative feedback about the playbook which Is no fault on blackberrys part. Next time newbies like you need to come and admit that I've messed up my playbook can someone help. I'm not having a go at you lol
    Just wipe it to factory settings to clear the mess you've done to it....! that shod fix the problem/problems.
    Spencerdl likes this.
    02-03-13 05:50 AM
  6. jackpots's Avatar
    It's people like you messes up the playbook name, by installing bar files that was not ported from app world.
    That will more or less mess up something on your blackberry playbook.
    People come on crackberry to buy a playbook and see so much negative feedback about the playbook which Is no fault on blackberrys part. Next time newbies like you need to come and admit that I've messed up my playbook can someone help. I'm not having a go at you lol
    Just wipe it to factory settings to clear the mess you've done to it....! that shod fix the problem/problems.
    Waa-waa waa-waa waaaa.

    Pipe down your nonsense. Help when you can, or exercise your right to move on to the next post. If the OP is a nitwit, **** or troll, and others agree with you, the post will die. If you respond then it stays current.

    Too many people lose their manners behind a keyboard.

    To the OP, clear cache and try again. If the problem persist, restart.
    dave_h_946 likes this.
    02-03-13 06:58 PM
  7. chaosdivine's Avatar
    Make sure flash is enabled in the browser settings
    THIS!!!! Don't worry, I've done this myself and was like WTH is wrong with this thing...
    02-03-13 07:41 PM
  8. dinjo's Avatar
    LOL I found that just after 10 minutes that i had disabled flash in browser everything is ok
    02-03-13 11:39 PM
  9. djpailo's Avatar
    LOL I found that just after 10 minutes that i had disabled flash in browser everything is ok
    Yeah I have done the same in the past too.
    02-04-13 12:17 PM

Similar Threads

  1. PlayBook browser will not play youtube videos
    By mechanoid in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-12, 11:09 AM
  2. Can you play YouTube videos on 8310??
    By Bosox20 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 7
    Last Post: 05-02-10, 03:51 PM
  3. 8330 curve doesn't play youtube videos!!!!
    By wtfmel in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 78
    Last Post: 12-25-09, 12:33 AM
  4. Error Message when playing youtube video
    By bbenav in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-08, 02:06 AM
  5. My Bold Doesn't Play Youtube Videos! What's Wrong
    By baneng81 in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 23
    Last Post: 11-05-08, 09:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD