1. rebroker2009's Avatar
    For some reason, I lost the bridging function between my Passport and Playbook last night and tried everything to bridge but to no avail. Perhaps it wasn't my hardware and was just wondering if anyone else had the same issue. I have only come across this once before but only lasted 24 hours or so. Anyone?

    Blackberry Passport running 10.3.1.1016
    11-13-14 02:02 PM
  2. anon1727506's Avatar
    It use to happen to me ever now and then... I always rebooted both devices and it would start working again.

    But I haven't used Bridge on my Z10 for over a year now...
    11-13-14 02:07 PM
  3. rebroker2009's Avatar
    Guess I have to just let my toys go to sleep once in a while too as everything back to normal today
    TOphotog likes this.
    11-14-14 01:57 AM

Similar Threads

  1. Why can't I sing into Connect to OneDrive?
    By whoa in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 35
    Last Post: 03-03-15, 07:09 AM
  2. eBay used Blackberry Purchase AT&T BIS Activation Problem
    By SaintThomasAquinas in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-14, 04:05 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 11-13-14, 09:41 PM
  4. On my PB why does the display turn dark on its own?
    By yttrium in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 9
    Last Post: 11-13-14, 06:43 PM
  5. Video playback problem on 1080p
    By anishchowdary in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-14, 10:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD