1. fourboysplus's Avatar
    After I disconnect my Bold 9900 from the Playbook via Bluetooth my sound profiles stop working (so its like I'm using the silent profile). doing a battery pull always fixes the problem, but it's annoying having to do this. Any suggestions

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-08-12 11:36 PM
  2. ice4u2's Avatar
    It's not just the 9900. I'm picking up my 9900 this week but I've been using the 8900 curve. I have the same issue on my curve. Drove me nuts till I made the mental connection that it was the bridge that did it.
    01-09-12 12:45 AM
  3. willtothewong's Avatar
    That is very strange.

    I am assuming you uninstalled and reinstalled bridge on your 9900?
    01-09-12 01:30 AM
  4. fourboysplus's Avatar
    It's not just the 9900. I'm picking up my 9900 this week but I've been using the 8900 curve. I have the same issue on my curve. Drove me nuts till I made the mental connection that it was the bridge that did it.
    So you just reboot the phone each time?
    01-09-12 01:18 PM
  5. fourboysplus's Avatar
    That is very strange.

    I am assuming you uninstalled and reinstalled bridge on your 9900?
    Yes twice.
    01-09-12 01:19 PM
  6. fourboysplus's Avatar
    well problem solved, I returned the 16gb for a 64 lol. everything works perfect now.
    01-09-12 08:00 PM
  7. albee 1's Avatar
    Even when you disconnect the Bridge app I have noticed my blutooth is still on. Just turn it off. Have not experienced any profile silence but I haven't forgotten to turn it off, yet! Haha

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-09-12 08:51 PM
  8. blackjack93117's Avatar
    I have to do a battery pull on my bold 9700 to reconnect bridge if I turn off bluetooth on it , but I've gotten used to it - I just don't turn it off anymore.
    01-09-12 08:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD