1. BBGary's Avatar
    Hi all,
    Lately my PB started to "loose" it's SIM card. Sometimes restart helps, sometimes couple of restart help. The picture that i see is something like this:
    Playbook 4G LTE on Rogers SIM problem-img_00000164.jpg.
    Any idea why it keeps happening almost each time i use PB?
    I suspect it's the SIM card, but before i spend time with Rogers I need to know what this forum thinks.
    Thanks for help
    02-28-13 01:42 PM
  2. xamdam's Avatar
    Yeah i had this happen to me only once so far about 2-3 weeks ago and i never restarted the PB, it just corrected itself. I bought the PB in Dec before christmas right from rogers.

    I think its a network related issue not a PB issue, but if it continues i suggest getting a new sim for it.

    I am using the new sim that came with the playbook.

    I am still on OS .1088
    02-28-13 02:04 PM
  3. BBGary's Avatar
    It's a shame Rogers didn't release the latest os

    Posted via CB10
    02-28-13 02:07 PM

Similar Threads

  1. Unlocked Playbook 4g LTE Work on Verizon?
    By floridarandy in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-13, 07:27 PM
  2. 4g or LTE on Rogers?
    By pvantienen in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 02-19-13, 12:25 PM
  3. Hands-on with the Playbook 4G LTE!
    By luqman24 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 08-09-12, 02:37 AM
  4. Playbook 4G LTE Now on RIM's Website
    By Sibir_Lupus in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-12, 06:01 AM
  5. Unlocked 9800 on Rogers App problem!
    By Skychase in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-10, 12:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD