1. jimlockhead's Avatar
    I just bought the 4G LTE PlayBook but i cannot complete the setup. This is AT&T branded playbook, all the sim cards i inserted didn't detect any network and the wifi could not detect any signal making it difficult to complete setup. Is there any way to boot the PlayBook to home page without going through setup? Even if the the playbook is locked, i just wanna get the WIFI working.

    Posted via CB10
    09-17-14 12:36 AM
  2. thurask's Avatar
    Try updating to the latest device software using an autoloader. Download the file at the end of this post, extract with 7-Zip and run the exe with the PlayBook plugged in. See if that lets you skip the network check.

    http://l.bitcasa.com/r3ok1DXZ

    Posted via CB10
    09-17-14 01:09 AM
  3. jimlockhead's Avatar
    Try updating to the latest device software using an autoloader. Download the file at the end of this post, extract with 7-Zip and run the exe with the PlayBook plugged in. See if that lets you skip the network check.

    http://l.bitcasa.com/r3ok1DXZ

    Posted via CB10
    Thanks. I had done that twice but no luck. I even loaded OS for wifi version on it still i can't i go beyond setup.

    Posted via CB10
    09-17-14 01:56 AM
  4. Erik_1991's Avatar
    Maybe there is a way to hard reset your PB.. ? Or wipe it..

    Posted via CB10 for my beloved Z30 running 10.2.2.1531
    09-17-14 02:20 AM
  5. Drenegade's Avatar
    Strange that it is AT&T branded because no US carrier ever supplied the 4G LTE playbook!!

    Posted via CB10
    09-17-14 02:46 AM
  6. jimlockhead's Avatar
    Maybe there is a way to hard reset your PB.. ? Or wipe it..

    Posted via CB10 for my beloved Z30 running 10.2.2.1531
    Hard reset didn't work.

    Posted via CB10
    09-17-14 02:48 AM
  7. jimlockhead's Avatar
    Strange that it is AT&T branded because no US carrier ever supplied the 4G LTE playbook!!

    Posted via CB10
    Yes it is AT&T, it has the logo at the back

    Posted via CB10
    09-17-14 02:50 AM
  8. jimlockhead's Avatar
    This is the pic.
    PlayBook 4G LTE cannot go beyond setup-img_20140822_115310.jpg

    Posted via CB10
    09-17-14 02:51 AM
  9. robsteve's Avatar
    Use one of the autoloader for either the 3G or the LTE Playbook. I think there was a thread in the OS forum with links. If you have already tried the LTE version, try the 3G version.

    What carrier SIM are you trying with it? You need a SIM with Data on it, similar to what is used in an iPad or Android tablet.


    Posted via CB10
    09-17-14 09:22 AM

Similar Threads

  1. PDF wont open on Playbook
    By justinoliveira in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-14, 09:48 AM
  2. BES10 with office 365 setup questions
    By NamelessStar in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 10-09-14, 01:20 PM
  3. PlayBook OS update
    By Lstkryptonian in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 15
    Last Post: 09-25-14, 04:11 PM
  4. Cannot believe iPhone 6 pre orders through the roof!
    By velkod in forum Apple iPhone/iPad
    Replies: 88
    Last Post: 09-18-14, 11:49 PM
  5. Cannot restore my backup Q10 files to a new Q10!
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-14, 05:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD