1. littlegingerboots's Avatar
    I've had my playbook for almost a year, I know how to use the account settings for email.

    I have 3 hotmail accounts in my email, all but 1 account will send and receive. 1 account will not send it says "there was a interruption , try again". It's been days!!!

    It works directly from the hotmail Site so the issue is on my playbook.


    Help. I hate using my computer for email, I need my bb
    05-02-13 11:03 AM
  2. blueberrymerry's Avatar
    What are your server settings? Hotmail/Outlook.com uses POP3 or Exchange ActiveSync. I have EAS working well with mine.
    05-02-13 11:04 AM
  3. littlegingerboots's Avatar
    POP3., it is receiving, just won't let me reply or send new from the one account. :/

    I changed my password for the troubled account through microsoft and changed my account settings on my playbook.... nothing


    What are your server settings? Hotmail/Outlook.com uses POP3 or Exchange ActiveSync. I have EAS working well with mine.
    05-02-13 11:09 AM
  4. Creaulx's Avatar
    Having the same trouble for a few months now. My workaround is to use my phone.
    If there's a solution I'd love to hear it.
    05-03-13 08:53 PM
  5. blueberrymerry's Avatar
    I'm using POP3 with Hotmail/Outlook on Thunderbird, here are my settings:

    POP3 receiving server: pop3.live.com
    Port: 995
    Security: SSL/TLS
    Authentication: Normal password

    SMTP outgoing server: smtp.live.com
    Port: 587
    Security: STARTTLS
    Authentication: Normal password
    05-03-13 09:07 PM
  6. pixieloulou's Avatar
    I was wondering whether anyone had found a solution for this? My mother's playbook has stopped sending emails from her Hotmail account in the past few months. I have tried changing the server address and port number, changing her password online, creating a new Outlook account for her....the Playbook still refuses to send or reply to any emails. It seems to have started when Hotmail merged their servers with Outlook, even though my Hotmail account works fine on my Playbook. Any solutions would be great!
    06-01-13 05:20 PM

Similar Threads

  1. Email (name) keyboard shortcut does not SEND on my Q10
    By andyvo165 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 34
    Last Post: 08-25-13, 10:52 PM
  2. Playbook email not connecting on my work wifi
    By stevewoodrow11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-12, 05:15 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-08-12, 05:58 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-26-12, 04:13 AM
  5. Email not sending but okay on receiving
    By Senri Shiki in forum Rogers
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-10, 12:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD