1. pelletizer's Avatar
    Last night bridge disappeared from playbook. I tried hard reset on the playbook and the 9360,but to no avail. HELP.
    03-23-12 07:58 AM
  2. guerllamo7's Avatar
    I've never had that happen on the PB but have you tried going to the set-up page and re-installing it?

    Good luck.
    03-23-12 09:31 AM
  3. Mikey_T's Avatar
    Disappeared from playbook? What do you mean? Did the icon disappear from your phone or does your PB just not bridge to your phone?
    03-23-12 10:35 AM
  4. FF22's Avatar
    I would also suggest UNpairing and RE-pairing the bridge. Next, UNinstall and Reinstall bridge on the phone.
    cletis likes this.
    03-23-12 10:36 AM
  5. Cencalblackberryguy's Avatar
    This happened to me when I updated my PB to the OS2 the icon just disapeared. I just swiped my PB and started over and paired it back up with my BB9900 and the icon was back no problems since then.
    03-24-12 02:56 AM
  6. jamesbondOO7's Avatar
    My icons disappeared twice yesterday. That had not happened for a long time and never with OS 2. Anyway, a restart solves it, but strange.
    03-24-12 05:18 AM
  7. anjenica's Avatar
    This happened to me too. I just re-paired bridge and all is well.
    03-24-12 10:08 PM
  8. Hgouck's Avatar
    I have had the icons in the bridge folder on the playbook disappear a few times on 2.0 but never the whole thing. A restart solved it each time but it is annoying.
    03-24-12 10:44 PM
  9. dugggggg's Avatar
    All my bridge-related icons disappear occasionally. Well, they don't really disappear---more like they all don cloaks of invisibility---as their names and even their shadows stay put. I figure they're just out having some fun.
    Last edited by dugggggg; 03-24-12 at 11:00 PM.
    Hgouck likes this.
    03-24-12 10:47 PM
  10. hpjrt's Avatar
    I've had the bridge icons disappear a couple of times since updating to 2.0 but figure that it's a suggestion that my PB needs restarting. They always come back.
    03-24-12 11:14 PM
  11. CrackberryPB's Avatar
    Lost my bridge on the PB... deleted the pairing...and then restored the pairing... it still didn't reappear. Then I went into setup and re-established the bridge to the 9810. Bridge is back. I recalled that during some point yesterday, during some updates to the 9810, I had been prompted to change the name of my phone to something more secure. I didn't realize it at the time, but that was what caused the bridge to disappear on the PB. Presumably that is a RIM security feature if the unique phone that had the bridge connection no longer exists, the bridge disappears. It must be two pieces of phone data that combine to create that break... the name of the phone and a unique ID value of some sort. When that data connection changes... there goes the bridge. Hope that helps someone who is puzzled when their bridge disappears (like I was)! Just delete the bluetooth connections and rebuild the bluetooth and bridge pairings from there.
    12-03-12 11:54 PM
  12. rotorwrench's Avatar
    Never happened on my PB but I lost my Bridge icon on my 9930 after my update this weekend. It was in my application listing, but no icon anywhere. I hooked up to DM, deleted it from device applications and reloaded it from AppWorld. No problems since.
    12-04-12 01:21 AM
  13. gazmaj's Avatar
    Delete BBBridge from handset. Also Unpair devices. Simply reinstall BBB, Pair devices again. Follow Bridge setup as before. This method worked BB Bridge restored no problem little annoying but if you follow the advice here it DOES fix the issue, thanks !! Love my PB!!
    FF22 likes this.
    08-11-13 11:21 AM

Similar Threads

  1. Is it just me or is it a little cumbersome to delete email?
    By unclebanglin in forum BlackBerry Z10
    Replies: 15
    Last Post: 08-11-13, 07:45 PM
  2. I think my Z10 is toast
    By totaldynamic in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-13, 05:22 PM
  3. Is there a bb10-to-bb7 bbm encryption app?
    By sparkaction in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-13, 04:50 PM
  4. My ADD is going crazy. 10.2 / .810 / .4633 / .1047... WTC?
    By ce71 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 08-11-13, 04:46 PM
  5. BlackBerry World is much smoother on 10.2.0.1047
    By RafiqK in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-13, 12:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD