1. Giffy's Avatar
    I have two videos on my PB, Avatar and the HD movie that came on it. Both had been working fine. Now whenever I try to play either of them, I get a popup that says: "Media Error, an error has occurred, please try again." Any ideas?
    drgonzo_ca likes this.
    04-28-11 05:35 PM
  2. sf49ers's Avatar
    try restarting the playbook.
    04-28-11 05:36 PM
  3. Giffy's Avatar
    That did it. Now I feel dumb. Still dont know what caused it to quit playing videos though.
    04-28-11 05:49 PM
  4. q649's Avatar
    I've seen it as well, and just found it again. Definitely a resource issue. I could play non HD vids without error, HD videos, including the demo and one I shot with the PB, would not play.

    Killing other apps, including the brower, resolved the issue. No reboot was required.
    05-06-11 10:56 AM
  5. andydahmer's Avatar
    Im having the same issue with some of my vids. will play the first 5min or so then error comes up. or of i try to fast forword vid error comes up. tried restart, tryed closing all other programs... still no luck. please help
    12-31-11 04:09 PM
  6. kbz1960's Avatar
    No problem here. If I were getting what andydahmer is I would backup, security wipe and see if that helps if not I would do a debrick and if that didn't do it I would call RIM.

    Rim Support
    Tel:
    Canada Toll Free: 1-877-644-8405
    United States Toll Free: 1-877-644-8410
    Puerto Rico Toll Free: 1-855-651-4936
    Email: playbooksupport@blackberry.com
    12-31-11 04:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD