1. ne3ma's Avatar
    I installed winchester.sdk- 10.0.9.1103-nto + armle-v7 + signed bar on the Playbook device through Dingleberry and after the installation the device turned itself on and there was a blue background on the screen as a BB10 background but there were no tools I could not run the developer mode and run Share files and storage and therefore there is no connection between the playbook and the computer I do not know what I do I am puzzled
    Please help
    01-24-19 06:46 AM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Why?


    You need to go back and search through the 2012/2013 threads on installing BB10 on the PlayBook.... It was complicated, and results were very mixed with the installation. Results were mostly the same once you got it done... wasn't worth doing as only very early and limited versions of BB10 somewhat worked.

    I think to get 10.09 to installed, you needed to first flash an older version like 10.04.

    But I "think" that is only if you never updated your PlayBook to the latest.
    01-24-19 07:51 AM
  3. brookie229's Avatar
    Results were mostly the same once you got it done... wasn't worth doing as only very early and limited versions of BB10 somewhat worked.
    Exactly right. Not worth the trouble and poor performance.
    01-24-19 09:26 AM

Similar Threads

  1. Uninstall before install latest software for Play Store?
    By catvrk in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 12
    Last Post: 02-23-19, 07:04 AM
  2. Took the plunge finally. Ordered a KEY²
    By AmritD in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 52
    Last Post: 01-30-19, 03:05 PM
  3. Missing the keyone
    By Bravestar79 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 11
    Last Post: 01-25-19, 04:46 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-24-19, 09:22 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-24-19, 05:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD