03-02-13 08:48 AM
65 123
tools
  1. ryder4587's Avatar
    Ok so I know its beta and I know it will be laden with bugs. Just want to draw the attention of those who have already installed the beta to know if im the only one with the problem.

    If you have beta 2.1.x OS, please undock all the icons from the dock into the general app menu and try docking them back individually and let me know what happens.
    BB_Bmore likes this.
    08-15-12 08:23 AM
  2. rkonert's Avatar
    I get a notification saying 'array_insert invalid array insert index'
    08-15-12 08:36 AM
  3. ryder4587's Avatar
    I get a notification saying 'array_insert invalid array insert index'
    Yeah, I get the same thing.
    08-15-12 08:41 AM
  4. Jckfrost780's Avatar
    Oh man....not good.

    ryder, I wouldn't advise people to do this, as the outcome is pretty bad.The icons disappear. After a reboot, the icons are still gone!!

    Further, a notification comes up:
    "array_insert invalid array index"

    I know it's a beta, and there will be "bugs," but this is kind of ridiculous that a bug this significant still exists.
    BB_Bmore likes this.
    08-15-12 08:41 AM
  5. ryder4587's Avatar
    Oh man....not good.

    ryder, I wouldn't advise people to do this, as the outcome is pretty bad.The icons disappear. After a reboot, the icons are still gone!!

    Further, a notification comes up:
    "array_insert invalid array index"

    I know it's a beta, and there will be "bugs," but this is kind of ridiculous that a bug this significant still exists.
    The bug is very significant to go unnoticed. Hopefully RIM fixes this ASAP
    08-15-12 08:44 AM
  6. Jckfrost780's Avatar
    It's not just icons that had been on the home dock to begin with either; anything I try to add to the home dock gets "deleted."
    08-15-12 08:45 AM
  7. polytope's Avatar
    This bug has been around forever. I wonder if it's been logged at all.
    08-15-12 08:55 AM
  8. ryder4587's Avatar
    This bug has been around forever. I wonder if it's been logged at all.
    How do you mean forever? Since when?
    08-15-12 08:57 AM
  9. FF22's Avatar
    Again, reporting bugs here helps the rest of us but does not necessarily get back to rim. They have an official support forum where this type of stuff should be reported. It is a beta and RIM needs to get feedback or there's no point in testing the beta.
    08-15-12 08:59 AM
  10. Chaddface's Avatar
    As developers, I'm sure you are reporting this bug in RIM's developer forum.
    Sith_Apprentice and bungaboy like this.
    08-15-12 08:59 AM
  11. Jamaicangirl81's Avatar
    oh wow, i'm so glad i read this
    08-15-12 09:01 AM
  12. bishshoy's Avatar
    How do you mean forever? Since when?
    YEP !!! This happened to me even when I was on non-beta. Don't do it. You must have atleast one icon on the dock or else you'll have to wipe it.
    08-15-12 09:03 AM
  13. ryder4587's Avatar
    YEP !!! This happened to me even when I was on non-beta. Don't do it. You must have atleast one icon on the dock or else you'll have to wipe it.
    Really? I've done this several times on mom-beta and nothing happened . I never liked icons on my dock and sometimes always moved them back and forth. This is a first.
    08-15-12 09:06 AM
  14. BB_Bmore's Avatar
    this should be reported directly to Michael Clewley or blackberrydev via twitter matter of fact ill do it
    08-15-12 09:11 AM
  15. Spencerdl's Avatar
    This is HUGE. THANKS for the info OP
    trinipoco likes this.
    08-15-12 09:11 AM
  16. Trini-34's Avatar
    I just tried it and it worked fine. I am sorry that you are experiencing this type of issue. You should post your findings on their forum for Beta Testers.
    08-15-12 09:18 AM
  17. ryder4587's Avatar
    I just tried it and it worked fine. I am sorry that you are experiencing this type of issue. You should post your findings on their forum for Beta Testers.
    what os version are you using? and did you undock all the icons?
    08-15-12 09:29 AM
  18. Chaddface's Avatar
    This bug has been around forever. I wonder if it's been logged at all.
    I can dock and de-dock at will on .668. I have done it on other official OS's as well. Never been an issue.
    luqman24 likes this.
    08-15-12 09:41 AM
  19. BB_Bmore's Avatar
    Im not even gonna try
    08-15-12 09:49 AM
  20. polytope's Avatar
    I can dock and de-dock at will on .668. I have done it on other official OS's as well. Never been an issue.
    Did you try to undock everything?
    08-15-12 10:58 AM
  21. Chaddface's Avatar
    Did you try to undock everything?
    Yes. Here it is.
    08-15-12 11:03 AM
  22. polytope's Avatar
    Yes. Here it is.
    So looks like it's one of those bugs that affect some people but not others.

    Like the Wi-Fi problem some people are having.

    How on earth is RIM going to debug something like this?
    08-15-12 11:06 AM
  23. BB_Bmore's Avatar
    I don't think it's gonna be a priority to tell you the truth.
    08-15-12 11:10 AM
  24. Chaddface's Avatar
    So looks like it's one of those bugs that affect some people but not others.

    Like the Wi-Fi problem some people are having.

    How on earth is RIM going to debug something like this?
    I should repeat that I am using. 668 not the beta that was reported to have the issue.
    I was just responding to the "forever" bug comment.
    08-15-12 11:31 AM
  25. ryder4587's Avatar
    I don't think it's gonna be a priority to tell you the truth.
    Why wouldn't it be a priority? That you have to wipe your PlayBook every time you undock your icons?
    luqman24 likes this.
    08-15-12 11:56 AM
65 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD