1. eyalk's Avatar
    When I really though that the new update was bug free, I found out yesterday that the browser keep freezing at times. I can't type a new web address at the address bar, open new tab, or even when I press the bookmarks- nothing happen. Also, I can't watch movies on Crackle anymore, and when I checked other sites, the browser froze right when I touched the stream bar (to forward the movie). Does any of you experienced this problem as well? Any suggestions of how to fix this problem? Should I wipe the device data and reload the operating system?

    I really appreciate your help.Thanks!
    bfmsgv likes this.
    10-05-12 10:56 AM
  2. FF22's Avatar
    Have you tried clearing the Cache - it's in Browser Options.
    10-05-12 11:44 AM
  3. eyalk's Avatar
    I just tried to clear the Cache, same results. Also, I noticed that in some websites- the blue bar that indicates page loading is not going all the way.
    10-05-12 12:44 PM
  4. mapsonburt's Avatar
    I've noticed it happens once in a while... restarting the browser seems to fix it.
    10-05-12 03:15 PM
  5. pacoman03's Avatar
    Try turning off java in settings. See if that helps.
    10-05-12 03:19 PM
  6. bfmsgv's Avatar
    I have the same problem you describe in exact and it is quite annoying as I use my playbook many many times throughout the day. I tried two different browsers and the same problem at the url bar freezing up. This did not start till I did the update. Closing and restarting the browser seems to get it working for the moment. Clearing the cache doesn't does not fix this bug.
    11-15-12 11:06 PM
  7. Dim-Ize's Avatar
    I've noticed this allot lately. Clearing cache and restarting help. But, this is new for me. I feel like I want to defrag the memory.
    11-15-12 11:31 PM
  8. bdguru's Avatar
    Try hard reset(pwr minus and plus volume) at the same time. Then reboot from the battery icon top right. Worked for me. Good luck.
    11-16-12 12:43 AM
  9. mapsonburt's Avatar
    Try hard reset(pwr minus and plus volume) at the same time. Then reboot from the battery icon top right. Worked for me. Good luck.
    Me too. I was getting it on both PlayBooks after the update (I saw it a bit before the update as well but not as much). I did the hard reset and it seems to have cleared it on both PlayBooks as I haven't seen it in days and I was getting it multiple times a day prior to that. It seems that RIM doesn't do a hard reset after updating the OS and it needs to.
    11-16-12 04:40 PM

Similar Threads

  1. Torrents on the Playbook?
    By Acumenight in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 19
    Last Post: 03-13-15, 04:34 PM
  2. Playbook and an ad hoc network
    By Kaczy27 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 21
    Last Post: 09-12-13, 01:45 AM
  3. Playbook still good for something..BYOD!
    By daglesj in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 13
    Last Post: 10-08-12, 01:23 AM
  4. Love the Playbook!
    By kaosnews in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-12, 09:12 AM
  5. Playbook bootup time?
    By AlexJH1992 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 21
    Last Post: 10-05-12, 05:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD