1. grnnreg's Avatar
    I have two email accounts. Both are up to date on my phone (BB9810), but only one is up to date on the Playbook. One of the email accounts "stopped" receiving emails on the Playbook this past Thursday. Does anyone have any suggestions of how to get the emails flowing again for the "stuck" account?

    The problem is limited to the Wi-Fi connection. If I use the Bluetooth connection between the BB and the PB, the emails from the "stuck" account are available on the PB.

    Thanks for your help.
    09-10-12 09:40 AM
  2. jfv04's Avatar
    What troubleshooting have you attempted so far? I assumed you've already rebooted the PlayBook and your WiFi connection? If not, do that first. Also, you can try removing the stuck account on your PlayBook and then readd it.
    grnnreg likes this.
    09-10-12 09:48 AM
  3. grnnreg's Avatar
    The re-booting did the trick. I forget to try the obvious. Thanks for the suggestion.
    09-10-12 10:05 AM
  4. masterscarhead1's Avatar
    This seems to be the case for the first few 2.0 systems. If you update to the 2.1 betas, it disappears. Give it a try. I'm absolutely happy with 2.1.0.840
    09-10-12 10:23 AM
  5. Smiley88's Avatar
    This seems to be the case for the first few 2.0 systems. If you update to the 2.1 betas, it disappears. Give it a try. I'm absolutely happy with 2.1.0.840
    I have 3 accounts and whenever mail checks the server it slows down the PB completely. Launching apps and touch screen slows down until mail is finished checking. Also deleting mail is annoying slow too.
    09-10-12 11:28 AM
  6. therealjoeblow's Avatar
    I have this problem too; am waiting on an official OS2.1 hoping it fixes the issue, as unreliable email is a PITA.

    Cheers
    The REAL Joe
    09-10-12 03:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD