1. everett1911's Avatar
    I can't login to youtube in the built-in app, it just gives me an "unknown error" message and tells me to check my username and passwords (both which are correct). What's the matter?
    08-06-14 02:32 PM
  2. lui22's Avatar
    try using your email
    08-07-14 05:02 AM
  3. everett1911's Avatar
    still the same error
    08-07-14 07:08 PM
  4. TommyRXE's Avatar
    Same for me. Saw when it happen. Logged on fine one afternoon in June. Then an hour later had trouble signing on to YouTube on my Z10. Thought it was a sudden Z10 problem, so tried my PlayBook again. Got the "Oops something went wrong screen. Tried the Z10 again which began to sign on ok again. But thereafter I get the Oops message during login on the PlayBook. Google must have changed something that now screws up the login for only our Playbooks. Looks like we can only hope that someday they might inadvertently fix our problem with the next Youtube "update". Lots of people here have heard of the problem on CB. Search on CB PlayBook forums for further info by searching for YouTube sign in problem Playbook.

    Posted via CB10
    08-07-14 10:33 PM

Similar Threads

  1. Awful Z30 display: This can't be real!!!
    By soapydarren in forum BlackBerry Z30
    Replies: 51
    Last Post: 08-11-14, 02:11 PM
  2. Camera can't start [again] !!!
    By ClearBlueSkies in forum BlackBerry Q5
    Replies: 7
    Last Post: 08-09-14, 06:26 PM
  3. Skype app going down?
    By dominikd in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 5
    Last Post: 08-08-14, 04:21 PM
  4. Bold 9900 on ATT
    By jrsva2008 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-14, 10:02 PM
  5. Bluetooth keyboards cannot type ")" on a Q10 (WTF?)
    By ciaoenrico in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-14, 07:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD