1. xxxmerlinxxx's Avatar
    So this is now the second time this has happened to me. I'm bridged, checking my email, go to the next message and the screen starts flashing. now whenever I open my Messages it continually flashes and never loads. I have 6 email accounts coming to my phone. Last time i had to do a security wipe and that fixed it. Is there any other way to fix this and prevent it from happening again? thanks.
    09-04-11 08:10 PM
  2. FF22's Avatar
    Is there anything odd about one of your emails? Size, attachments?

    Good luck
    09-05-11 12:06 AM
  3. ErnieH's Avatar
    Similar issue discussed in this thread http://forums.crackberry.com/blackbe...bridge-642784/
    Nels likes this.
    09-05-11 03:13 AM
  4. xxxmerlinxxx's Avatar
    Thanks for the heads up on the other post ErnieH!
    09-05-11 07:58 AM
  5. easthunter's Avatar
    Within the past hour, when I go to check messages on the Playbook which is bridged to my Blackberry, it goes to message screen and blinks off and on while the green waiting circle spins round and round. I have turned off Playbook and restarted it and also my Torch phone. It does the same thing. All other Bridge services run smoothly. It was working fine an hour ago.

    Anyone have a fix for this?
    01-23-12 06:45 PM
  6. kbz1960's Avatar
    You all on the beta or official?
    01-23-12 06:49 PM
  7. saudadeii's Avatar
    Did you read the link in post #3?
    01-23-12 07:43 PM
  8. mikemoose's Avatar
    Not sure if you have tried this. I changed the date on my playbook (one year back ) and the messages bridge worked fine. Go back and fubar again. Bummer.
    08-30-12 12:57 PM