1. heppyX's Avatar
    After upgrade to the new bridge app on my 9800, the bridge icons on the playbook disappeared. Any idea how to restore them?
    11-06-12 02:49 PM
  2. arthropod88's Avatar
    repair the connection between the PB and the BB... Make sure you reboot the BB after bridge install...
    11-06-12 03:00 PM
  3. heppyX's Avatar
    Well bridging does work, however there are no icon pictures on the playbook, only the text that is below the icons is there. Also the main bridge icon on the homepage is just an empty square. Everything works though.
    11-06-12 03:15 PM
  4. scuebydue's Avatar
    As arthopod88 said, refresh the connection with your device or reboot. Happens all the time.
    11-06-12 03:20 PM
  5. arthropod88's Avatar
    Have you tried rebooting the Playbook...? I know it sounds stupid, but... deleting the bridge connection and repairing should work... be sure to reboot both devices then repair...
    11-06-12 03:29 PM
  6. dave_h_946's Avatar
    it works fine with me too but in the past I encountered exactly the same situation. A simple reboot of the PB resolved the problem. And if it does not ... just reboot it again.
    11-06-12 03:37 PM
  7. nappp's Avatar
    I will also confirm what others have said, a reboot will fix the problem
    11-06-12 06:52 PM
  8. rexrim's Avatar
    Im facing this prob too..just dc my bridge then pairing again then the bridge icon up again n no problems till now..
    11-06-12 06:58 PM
  9. Zildjian71's Avatar
    Reboot the PlayBook and they come back!
    11-06-12 11:25 PM
  10. vpblaze's Avatar
    So I have been having this problem for a couple months as well, and yes of course I reboot and the icons come back. It's getting kind of old having to reboot twice a day or whenever I bridge. I know it's something small, but it's driving me nuts when there are no icons.
    Does anyone know of a actual fix to this so it won't keep happening every time I bridge or unbridge?
    11-20-12 09:11 PM

Similar Threads

  1. Bridge Browser icon gone but still works when Wifi turned off
    By robtanz in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-12, 11:44 PM
  2. Bridge icon picture gone
    By Ittles in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 7
    Last Post: 06-17-11, 12:50 PM
  3. Bridge bbm icon gone!
    By kuleke in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-11, 08:41 PM
  4. T-Zones Icon Gone
    By stonner_10 in forum BlackBerry 71xx Series
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-07, 09:37 AM
  5. sms icon gone!
    By dailyspiller in forum BlackBerry Pearl 8100
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-07, 04:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD