1. sad_old_man's Avatar
    Here is something I have just noticed since the upgrade to 2.1.0.1314!

    I started to notice a delay in my pb connecting bridge to my phone. I am using a bb Torch running 7.1.0.2061 and the pb on 2.1.0.1314. Prior to 1314 the bridge connection was almost instant. After the delay in connecting everything works fine and I can tethering the two with no problem. Two weeks ago the delay was very noticeable and didn't seem to be connecting so I opened the bluetooth settings and checked the device properties for the bluetooth connection to my pb. The trusted status was set to 'silent' and I know that I always default it to trusted. I reset the status to trusted and thought no more about it. For about three days of almost instant bridge connection once again I started noticing the delay had returned once again. Into the device properties and the status for the pb had once again returned to 'silent'.

    As I said everything appears to be fully functional but so far I have reset the trusted status to 'yes' seven times and each time the connection delay occurs I check the status and you guessed it, the status has returned to 'silent'?

    Do I have gremlins in my phone?
    02-09-13 06:12 AM
  2. sad_old_man's Avatar
    I'm sure my thread heading said something other than what it says now?
    02-09-13 07:07 AM
  3. CBCListener's Avatar
    Thanks for that...I'd been seeing delays as well....annoying delays, which I'd clear by turning off bluetooth on my 9900, because I couldn't cancel the reconnect message. I checked, and both PlayBook connections...but none of my other Buetooth connections, were set to silent. Now to see if that annoying behaviour went away.
    02-09-13 02:17 PM
  4. sad_old_man's Avatar
    Sorry didn't make myself clear. This keeps happening and I would like to know why it won't retain the Trusted status that I continue to select and save for the pb.
    02-09-13 02:37 PM

Similar Threads

  1. Strange Bluetooth connection issue
    By howard-moore in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-10, 08:40 AM
  2. Strange Bluetooth connection issue
    By howard-moore in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-10, 08:40 AM
  3. 8130 Bluetooth Connection Issue
    By edstewbob in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-09, 10:24 AM
  4. bluetooth connectivity issues
    By Raevyn in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-08, 01:09 PM
  5. bluetooth connection issues
    By neophile in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 8
    Last Post: 10-24-08, 07:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD