1. hoo8a's Avatar
    Hello everyone,

    I don't know what happened to my application world but since last week I only get this picture (see attached photo )
    Can anyone help with this matter?

    Many thanks

    Hubert
    Attached Thumbnails Appworld problem-img_00000245.jpg  
    07-12-13 08:00 AM
  2. blueyestm's Avatar
    have you tried deleting app world and reinstalling it?
    07-12-13 08:40 AM
  3. Carl Estes's Avatar
    Does it get out to other websites? Have you tried going thru DTM? Is this a new unit or used/secondhand? you may have to wipe it.

    C
    07-12-13 09:03 AM
  4. FF22's Avatar
    Remove and re-pair your wifi network. I know that has fixed some appworld glitches in the past.
    07-12-13 11:32 AM
  5. hoo8a's Avatar
    Hi, thanks for your reply
    I switched wi-fi network off and I used my 3g modem built-in and problem stays on
    How can I remove and then reinstall app world again?

    Thanks again

    Hubert
    07-12-13 12:03 PM
  6. Carl Estes's Avatar
    Well, looks like you will have to wipe and reload the OS. You can do this through the Desktop Manager.



    Here is a link to show you how to do this. Not hard at all, you just have to get over the guy eating his dinner in the vid.

    C
    07-12-13 12:43 PM
  7. FF22's Avatar
    I would NOT remove appworld. You can only do appworld/bbworld using WIFI so 3g won't work.

    If you haven't: Open the wifi settings. Use the dropdown menu to select SAVED Networks (it opens on Available networks). Tap the Pencil Icon to edit, now delete your normal wifi.

    Now search for wifi again and add it back.
    07-12-13 02:44 PM
  8. Nino Diesel's Avatar
    Have the same problem. Just fixit with overwriting the sys.appworld with latest one (version 2.1.0.662). On this link you can find the files https://mega.co.nz/#!E9ViASjR!YBWucB...o58Zo7GMjvpfas. My app store now working.
    08-02-13 08:08 AM

Similar Threads

  1. Hi new to bb Torch 9800 data connection problem
    By margarit in forum BlackBerry Torch 9800
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-13, 05:51 AM
  2. Problem opening/reading secure (digitally signed) emails
    By rickmays in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-13, 02:04 PM
  3. Rebooting problem
    By priyank_shah_be in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-13, 07:13 AM
  4. Gmail problem on my Z10
    By lookforthe1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 07-12-13, 04:29 AM
  5. Texting Problems
    By Anthony Schwartz in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-13, 08:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD