1. rpwings's Avatar
    Calling on this community to help solve my problem.

    Since yesterday, when I tap on Message, the native message app fires up but show no emails and there are no accounts to choose from. If I let it on, I eventually get an error message "This application as been interrupted. Please close it and reopen it to continue (30001)". I tried, no good. I shutdowned and restarted the Playbook, same problems.

    I thought that, for some reason, the accounts information had been lost so I went the to configuration screen and picked "Accounts". This one fires up as well but show no accounts and the green circle goes round and round forever and, hence, I can't add any accounts...!!!

    I am running 2.1.0.1753 and have not added any applications or files for about 2 months.

    Any ideas?

    Thanks in advance,

    Raymond...
    11-09-13 06:19 AM
  2. Gooseberry Falls's Avatar
    Calling on this community to help solve my problem.

    Since yesterday, when I tap on Message, the native message app fires up but show no emails and there are no accounts to choose from. If I let it on, I eventually get an error message "This application as been interrupted. Please close it and reopen it to continue (30001)". I tried, no good. I shutdowned and restarted the Playbook, same problems.

    I thought that, for some reason, the accounts information had been lost so I went the to configuration screen and picked "Accounts". This one fires up as well but show no accounts and the green circle goes round and round forever and, hence, I can't add any accounts...!!!

    I am running 2.1.0.1753 and have not added any applications or files for about 2 months.

    Any ideas?

    Thanks in advance,

    Raymond...
    Check your wifi. Turn it off/on. Reboot your modem/router if you have to.
    sad_old_man likes this.
    11-09-13 06:42 AM
  3. rpwings's Avatar
    Check your wifi. Turn it off/on. Reboot your modem/router if you have to.
    That did it!

    Many thanks for your help. Feeling much better now since email is an important part of my use for the PlayBook!

    Raymond
    Gooseberry Falls likes this.
    11-09-13 09:35 AM
  4. Gooseberry Falls's Avatar
    That the first time you got that? I hate that error message and usually happens with an imap account.
    castoridae likes this.
    11-09-13 10:43 AM

Similar Threads

  1. new whatsapp not loading on 9900
    By tsola2002 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-15, 01:33 AM
  2. Security wipe on z10
    By smokinghell in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-13, 10:17 AM
  3. Deleted my settings icon accidently
    By rgarza8 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 11-10-13, 10:32 AM
  4. Stuck on carrier screen T-Mobile
    By WilliamTakor in forum BlackBerry Bold 9700
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-13, 03:07 PM
  5. My Z30
    By igotberryfever in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 11-09-13, 01:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD