1. shadeofdawn's Avatar
    So playing youtube videos in the background worked on my Passport until a couple of days ago. I restarted my phone and no change. My guess is that youtube has changed something server side to bring the functionality into alignment with other phones.

    Does anyone know what's up here? Are other people seeing this?
    04-03-17 07:38 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    This happens every now and then.. most of the time a reboot fixes it.. when it doesn't.. most people just blame it on YouTube changing some API until it starts magically working again. Truth is, no one knows why it happens and there's no definitive fix for it.

    At the end of the day, the BlackBerry 10 browser is bypassing a system put in place by YouTube. If it breaks, so be it. Maybe it'll come back and work again at some point, maybe it won't. If it doesn't, well, it was cool while it lasted.

    Some solutions here if you want to play cat and mouse: https://forums.crackberry.com/genera...pdate-1103729/
    04-03-17 08:19 PM
  3. shadeofdawn's Avatar
    Thanks for the link to the tips. Clearing my cookies solved the issue for me.
    04-06-17 10:29 AM

Similar Threads

  1. YouTube app
    By sachit bhatnagar1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 5
    Last Post: 05-20-17, 01:49 PM
  2. Youtube Minimized Issues?
    By Alloyjane in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 04-20-17, 10:37 AM
  3. BB passport sync works with original flex shield?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-17, 04:19 PM
  4. Google play services
    By someshkelkar3 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-17, 12:08 PM
  5. Q10 not recognize Sim card
    By danielstefan35 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-17, 08:18 AM