08-30-15 05:34 PM
31 12
  1. AL8x B's Avatar
    Also your "I" button I guess
    Yes.. and the P. C'est trs frustrant !

    Posted via CB10
    08-26-15 10:28 AM
  2. ma678's Avatar
    It's hardware issue regardless whichever OS you use.

    Posted via Classic
    08-26-15 05:29 PM
  3. bb8900edit's Avatar
    It happens every now and then.

    From my Jamaican Passport
    08-26-15 05:38 PM
  4. zehkaiser's Avatar
    I had the issue a lot. I performed a security wipe, waited 3 hours then rebooted. I haven't had it happen since.

    Posted via CB10
    08-26-15 05:57 PM
  5. nward2010's Avatar
    Try loading the latest leak:

     RED PassportSQW100-1/ on Telus
    08-30-15 01:38 PM
  6. anon9347040's Avatar
    I do because I hit the same button twice.....like what probably happens to quite a few people without them knowing it.....

    Posted via CB10
    Agreed. I do that quite a bit, but I know for a fact that it's me, not the phone. I advise people having this issue to slow your typing speed down, just to rule out that possibility.

    Posted via BlackBerry Passport Red Edition
    08-30-15 05:34 PM
31 12

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 09-28-15, 04:04 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-26-15, 08:24 PM
  3. Google+ on BlackBerry 10
    By Inuy_kosash in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-15, 03:44 PM
  4. 10.3
    By Kofi Sakyi in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-15, 01:22 PM
  5. Conflicting BlackBerry 10 versions on my phone
    By jfobalgos in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-15, 10:32 AM