1. HershL's Avatar
    I take pictures of text on a white page frequently, typed and handwritten. I thought the WB setting might work well for this. The camera will focus and I can see text very clearly when the picture is taken, but when I look at the picture, it's nearly all white, maybe a few smudges, usually not.

    I figure this must be operator error, I thought I used it before and it worked well, but maybe I was wrong.

    I'm running an unlocked PP on ATT with the 3.3.1359 upgrade. I upgraded last week or so and, knock wood, all seems fine so far.

    I really need to be able to take good pictures of text, any ideas???

    Posted via CB10
    12-19-16 08:10 PM
  2. HershL's Avatar
    BTW, I get great pictures if I video it and snap a picture during the video, and a great picture if I start to use the camera, but capture the pic with a screen capture.

    Posted via CB10
    12-19-16 08:25 PM
  3. hoppysfavorite's Avatar
    Is your flash on?
    12-20-16 01:21 AM
  4. HershL's Avatar
    No flash.

    Not sure when i'll get the chance to try it out on an actual whiteboard.

    Posted via CB10
    12-20-16 04:11 AM
  5. HershL's Avatar
    I feel really dumb, the flash must have been on yesterday. I tried it again with no flash and it works. That must be the reason it worked earlier and then seemed to stop. It was operator error after all!

    Thanks hoppysfavorite!

    Posted via CB10
    12-20-16 12:18 PM
  6. hoppysfavorite's Avatar
    I feel really dumb, the flash must have been on yesterday. I tried it again with no flash and it works. That must be the reason it worked earlier and then seemed to stop. It was operator error after all!

    Thanks hoppysfavorite!

    Posted via CB10
    Glad to hear you got it sorted out!
    12-20-16 01:33 PM
  7. HershL's Avatar
    Glad to hear you got it sorted out!
    Me too, thanks again!

    Posted via CB10
    12-20-16 04:34 PM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 12-23-16, 06:43 AM
  2. Z10 camera can't be connected error
    By paarsi in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-16, 03:35 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-19-16, 10:25 PM
  4. Camera can't be started - Any fix?
    By hamitako in forum BlackBerry Q5
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-16, 09:26 PM
  5. IRC App that runs in the background for BlackBerry 10?
    By muecke63 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-16, 04:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD