1. hotshotsgolf's Avatar
    Hey guys. I'm playing youtube and listening to it with my headphones . While I open up a new tab from the browser the music volume drops really low. Then I have to go back to the youtube app and increase the volume. Really annoying. Never had this problem with my q10

    Posted via CB10
    09-07-15 05:00 PM
  2. rlp07's Avatar
    Weird problem. Never happened before-img_20150908_010720.png

    who encounter the same? Every time I open android app

    Posted via CB10
    09-07-15 05:06 PM
  3. carter17's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150908_010720.png 
Views:	415 
Size:	3.7 KB 
ID:	370279

    who encounter the same? Every time I open android app

    Posted via CB10
    That means something is wrong lol. Try to delete and reinstall I had that happen a while back I think I deleted everything. Like the Google sign in the playstore everything android. Good luck

    Posted via CB10
    09-07-15 05:27 PM
  4. ryu physique's Avatar
    I having same problem. No worries youtube did something to their mobile browser. At least now it has auto play!

     вιaсĸвεггч ᕵαssρσяτ: ⓢⓘⓛⓥⓔⓡ ⒠⒟⒤⒯⒤⒪⒩
    09-07-15 07:00 PM

Similar Threads

  1. Major Passport SE problem warning
    By Jon Hill67 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 64
    Last Post: 04-19-16, 08:25 AM
  2. WhatsApp problem on my BlackBerry Classic :(
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 15
    Last Post: 10-07-15, 08:22 AM
  3. Z30 sta 100-2 wifi problem after 10.3 1
    By arnavmadhav in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 09-29-15, 11:50 AM
  4. Never buying a medium or low range blackberry phone again...
    By bap3221 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 32
    Last Post: 09-08-15, 10:36 PM
  5. Battery Problem
    By Brian_O_Mars in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-15, 02:55 PM