10-29-14 11:12 AM
61 123
tools
  1. rai187's Avatar
    I'm on Fido which is essentially Rogers and I did the 908 update OTA the day I got it.

    Posted via CB10
    10-28-14 10:20 PM
  2. anon721037's Avatar
    I'm on Fido which is essentially Rogers and I did the 908 update OTA the day I got it.

    Posted via CB10
    You should try backing up your device and do a security wipe and then restore. It might help. Of course the best thing to do is a wipe and set up like it's a new device. And restore just your contacts.

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-28-14 10:22 PM
  3. rai187's Avatar
    You should try backing up your device and do a security wipe and then restore. It might help. Of course the best thing to do is a wipe and set up like it's a new device. And restore just your contacts.

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    That is what I have been debating. The last time I did a security wipe it took way too long (8 hours).

    A security wipe will leave the latest OS on the device or will I have to update to 908 again?

    Posted via CB10
    10-28-14 10:27 PM
  4. anon721037's Avatar
    It will leave what's on your device right now, delete your apps that you downloaded and keep it plugged into the wall it should go a little quicker for you.

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-28-14 10:30 PM
  5. rai187's Avatar
    It will leave what's on your device right now, delete your apps that you downloaded and keep it plugged into the wall it should go a little quicker for you.

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    Is there a way I can wipe it down to the original OS and then update it? If that's possible would it be better

    Posted via CB10
    10-28-14 10:31 PM
  6. anon721037's Avatar
    No a wipe removes everything other than the os. The only other way to do that is to nuke your phone or do a SIC wipe and then load a autoloader from one of the leaked OS

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-28-14 10:34 PM
  7. rai187's Avatar
    Well.. I tried a security wipe and that did not help either. Still a weak signal. I don't think this is a software problem. I believe I have a defect Passport which is a shame. Extremely disappointed.
    10-28-14 11:26 PM
  8. MikeyJSydney's Avatar
    Still having issues. Unfortunately I don't think it is my sim as I have tried a different provider sim and the connection is still weak. The other sim typically gets full bars for LTE on the iPhone 5 so this is definitely an issue.

    Posted via CB10
    Damn that sucks.

    Hopefully if you get a new phone it'll be a different story.

    Let us know. I still have issues sometimes, when there is a low 3G signal - there is actually no connection at all.

    When I change my network settings to 2G it gets good reception, but then its 2G.
    10-29-14 02:13 AM
  9. rai187's Avatar
    Damn that sucks.

    Hopefully if you get a new phone it'll be a different story.

    Let us know. I still have issues sometimes, when there is a low 3G signal - there is actually no connection at all.

    When I change my network settings to 2G it gets good reception, but then its 2G.
    Yeah exactly what the point of a smart phone if you aren't even use 4G / LTE.

    I will update you if or when I get a new one. Have to go through a lame process and the passport is out of stock atm which is even more annoying.

    Posted via CB10 on the Z10STL100-3/10.2.1.3175
    10-29-14 03:07 AM
  10. homer1475's Avatar
    Try this radio, and see if it helps,

    http://l.bitcasa.com/VOQ8OI0K
    Same issue I'm having, never ran it with a SIM installed on the launch OS so nothing to compare it with except my Z10 which definitely has a better signal. Going to try this radio out and see what happens. Also with me being on AT&T I dont have the network options, so falling back to just 3G isn't an option. I figured with the device being unlocked I would have the radio options, but I don't.

    I used to get perfect 5 bars of LTE service at my house, now I'm lucky if I get 2 and frequently drop to 4G
    10-29-14 05:23 AM
  11. anon721037's Avatar
    I do also on mine, and my Z30 was the same at first, then the newer OS fixed it, also BlackBerry has a survey out and asking about these problems so they do know about it. So I would think they will fix in one of the OS coming out in the near future.

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-29-14 11:12 AM
61 123

Similar Threads

  1. A friend needs Spotify and Instagram...are these reliable on BlackBerry 10?
    By BenjaminTheDonkey in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-14, 06:11 AM
  2. Where can I find an orginal LCD display for a BB 9720?
    By abdullah nayeem in forum BlackBerry 9720
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-14, 03:02 AM
  3. Need help!!
    By Jaivik in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 08:02 AM
  4. File messages on passport needs 2 clicks
    By jacla in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 06:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD