1. Blackberryblade's Avatar
    Hi guys,

    I am noticing that some videos play the sound but not the actual video.

    Is this a browser issue? Or an os system issue.

    This is a new issue for my phone.

    Thanks a bunch.

    Posted via BlackBerry Passport
    01-15-16 10:38 PM
  2. maria_paz's Avatar

    Actually I also encounter it sometimes. When you encounter it, try to play it in different phone and see if the video also play just the sound, If you can play the video perfectly when using a different phone then its the size of the video 'cause sometimes the size of the video is not applicable for the unit where you played it to.
    But there is also some times that the problem is the video itself and not actually the size or the unit you're using to play it, if you can't still see it in different phones then maybe its the video which is corrupted.
    01-19-16 01:08 AM
  3. amathtools's Avatar
    Download Zeus browser. It has flash. I believe that is the problem. Videos that do this on my native browser, don't do it on zeus.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    01-19-16 09:08 AM
  4. stefman722's Avatar
    I've had this problem since the newest update. The phone also freezes for 20 seconds at a time. Only a reboot will fix it. Urgh!

    Posted via CB10
    01-19-16 05:25 PM

Similar Threads

  1. How to solve an issue with BBM calls?
    By irenejazz in forum General BBM Chat
    Replies: 16
    Last Post: 01-25-16, 12:02 PM
  2. Classic Media stalls video or audio
    By puslinch in forum BlackBerry Classic
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-16, 11:27 AM
  3. Chromatic Souls (Game) issue
    By Croft01 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-16, 08:14 PM
  4. Performance issues Rogers/Fido
    By Fleeting in forum Fido
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-16, 05:31 PM
  5. Date connect issue following
    By R4tW in forum BlackBerry Z30
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-16, 03:12 AM