1. Dharamm Sharma's Avatar
    Hi, I just bought my passport SE locally from a shop in Kenya (made in Mexico 6) updated to version 10.3.2.2474, this SE is heating up a lot near right ear piece and the battery is draining very fast won't even last for 10 hours, I have put my network at edge, removed all the applications not to run when minimised. I have factory reset using restoring my old and also used as a fresh phone but the problem is still there. Please let me know is this a software issue or hardware issue? If this SE has a problem I am wondering if I can get a replacement? CB-Please help me sort this problem out. Thanks Dharamm Sharma

    Posted via CB10
    10-21-15 09:07 AM
  2. nomi1978's Avatar
    Usually when you set up the device it is indexing and syncing. Is it hot constantly or when being charged/used? Is any other part of the phone hot?
    10-21-15 09:21 AM
  3. dusanvn's Avatar
    Obviously hardware defect. You may want to apply warranty.

    Posted via CB10/BB PP SE.
    10-21-15 10:13 AM
  4. nickoy1980's Avatar
    I had the same issue with my z10. What i did was a security swipe. Then its now working fine. Have you done that? If not, please try.
    10-21-15 10:32 AM
  5. yyz321's Avatar
    Usually when you set up the device it is indexing and syncing. Is it hot constantly or when being charged/used? Is any other part of the phone hot?
    First time I set up my Passport it was also hot for awhile since all the accounts were getting synced.

    Is it hot all the time? Post some screenshots of your CPU and battery usage.

    Posted via CB10
    10-21-15 12:16 PM
  6. Dharamm Sharma's Avatar
    It's hot when in use and also the pocket and drains battery very fast, I did the security wipe twice but still drains. Attached screen shot for battery

    Posted via CB10
    10-21-15 02:37 PM
  7. Dharamm Sharma's Avatar
    Posted via CB10
    10-21-15 02:37 PM
  8. bbuser_5150's Avatar
    This happened to me on my SE. I was running a pile of apps. at once though. Shut them all down and rebooted the phone and it's fine now. As a matter of fact I remember this happened when I downloaded the Play Store app and essentially went download happy! Has been fine since.



    Posted via CB10
    10-21-15 02:49 PM

Similar Threads

  1. Blackberry Curve crashed and all sounds wiped from the device, how can I fix it?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 10-22-15, 10:27 PM
  2. Anyone picking up Google cardboard with their priv?
    By MO3iusONE in forum BlackBerry Priv
    Replies: 14
    Last Post: 10-21-15, 08:28 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 10-21-15, 05:24 AM
  4. DTEK and google services
    By The Big Picture in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-15, 11:42 PM
  5. Priv and BBM
    By Caesar Miramontes in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-15, 11:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD