12-27-15 07:30 PM
36 12
tools
  1. blambtn's Avatar
    I performed a security wipe last night and woke up this morning and it was stalled at 90%. Did a reboot and it started over and now is stuck at 93% after 7 hours. Any suggestions? I plan on loading a back up after it completes but it looks like it won't ever make it.

    Posted via CB10
    07-10-15 02:06 PM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Not sure if it will let you... but you could try an autoloader.

    Run the Autoloader and when it gets to the Boot Rom windows. Plug in your phone and then turn it on. Maybe it will catch the OS before it loads and replace it.
    blambtn likes this.
    07-10-15 02:13 PM
  3. sheradon's Avatar
    Just let the bloody thing finish.
    They've been known to take up to 20 hours or more.
    07-10-15 04:05 PM
  4. blambtn's Avatar
    Just let the bloody thing finish.
    They've been known to take up to 20 hours or more.
    Well **** me. What is this, 1985?

    Posted via CB10
    moegh likes this.
    07-10-15 05:16 PM
  5. Lucas D's Avatar
    Lol

    Posted via CB10
    07-10-15 05:22 PM
  6. shawnreum's Avatar
    Well **** me. What is this, 1985?

    Posted via CB10
    Lol
    Try volume up and down to restart the phone.
    I had my phone stall at about 25% one time.
    Power button was non responsive.
    Volume up and down at the same time until I saw the phone shutting off did the trick and it restarted at normal rate.

    Posted via CB10
    07-10-15 05:22 PM
  7. blambtn's Avatar
    Lol
    Try volume up and down to restart the phone.
    I had my phone stall at about 25% one time.
    Power button was non responsive.
    Volume up and down at the same time until I saw the phone shutting off did the trick and it restarted at normal rate.

    Posted via CB10
    Thanks bud.

    Posted via CB10
    07-10-15 05:46 PM
  8. moegh's Avatar
    Lol
    Try volume up and down to restart the phone.
    I had my phone stall at about 25% one time.
    Power button was non responsive.
    Volume up and down at the same time until I saw the phone shutting off did the trick and it restarted at normal rate.

    Posted via CB10
    After this, was ur data wiped? Because u canceled the wipe

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    07-10-15 05:51 PM
  9. blambtn's Avatar
    After this, was ur data wiped? Because u canceled the wipe

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    It's still going. It should. I am going to restore from a back up anyway and reload the leak 10.3.2.2339

    Posted via CB10
    07-10-15 06:02 PM
  10. shawnreum's Avatar
    After this, was ur data wiped? Because u canceled the wipe

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    Actually if I remember correctly there were only bits and pieces of information/apps messed up or gone.

    I restarted the wipe a second time and it went smooth second time around.

    Posted via CB10
    07-10-15 06:08 PM
  11. blambtn's Avatar
    Well, it's creeped up to 96%. Maybe it will finish tonight. Or sometime before I die of old age.

    Posted via CB10
    ThunderShock2005 and kbz1960 like this.
    07-10-15 06:30 PM
  12. Lucas D's Avatar
    Lol I love your replies hahaha

    Posted via CB10
    blambtn likes this.
    07-10-15 08:08 PM
  13. blambtn's Avatar
    Lol I love your replies hahaha

    Posted via CB10
    Thanks bud. Lol. Gotta laugh to keep from crying. I have only had this phone about two weeks and most of my data was on my SD card. Lol. It's not like I work at the White House. What in the world is it still deleting? Geez.

    Posted via CB10
    07-10-15 08:12 PM
  14. Lucas D's Avatar
    Lol it does take ages but everytime I've wiped it's never taken more than an hour about 45mins from memory but yeah over 15 hours seems weird

    Posted via CB10
    07-10-15 08:16 PM
  15. joshua_sx1's Avatar
    Try to enter your password for 5 times, and let see how 'slow' the security wipe is...

    Posted via CB10
    07-10-15 09:45 PM
  16. anon(870071)'s Avatar
    It shouldn't take 20 hours contrary! 45min to an hour at the most!


     Passport SQW100-1 / leak 10.3.2.2204 Rogers Wireless Posted via CB
    07-12-15 08:38 AM
  17. blambtn's Avatar
    It shouldn't take 20 hours contrary! 45min to an hour at the most!


     Passport SQW100-1 / leak 10.3.2.2204 Rogers Wireless Posted via CB
    My thoughts exactly. It stalled at 98%. I held the top and bottom volume buttons and restarted it and it blew through 50% in about twenty minutes. Then got slow again. When I went to bed at midnight, it was at 96 % and I woke up at 7:30 and it had only moved up to 97% which is where it still is. I guess the phone is messed up. I don't know what else to do.

    Posted via CB10
    07-12-15 09:05 AM
  18. kbz1960's Avatar
    Take you SIM and SDHC cards out.
    07-12-15 09:13 AM
  19. blambtn's Avatar
    Take you SIM and SDHC cards out.
    They have been out. I removed them before I started this adventure. Lol.

    Posted via CB10
    07-12-15 09:17 AM
  20. kbz1960's Avatar
    Have you tried running an autoloader like dunt dunt dunt suggested?
    07-12-15 09:25 AM
  21. blambtn's Avatar
    Have you tried running an autoloader like dunt dunt dunt suggested?
    No. Will try that now.

    Posted via CB10
    kbz1960 likes this.
    07-12-15 09:38 AM
  22. scbinis's Avatar
    you need disconect battery or discharge phone, when try again ... it help me.

    Posted via CB10
    07-12-15 09:46 AM
  23. blambtn's Avatar
    you need disconect battery or discharge phone, when try again ... it help me.

    Posted via CB10
    I can't remove the battery, it's a passport.

    Posted via CB10
    anon(870071) likes this.
    07-12-15 10:25 AM
  24. bhrgvr's Avatar
    I can't remove the battery, it's a passport.

    Posted via CB10
    Ok.. what was the OS you were on? I guess some version of 10.3.2!!!
    So if you are on that version... do the SIC wipe first and then download an autoloader and load the OS

    Posted via CB10
    07-12-15 10:37 AM
  25. blambtn's Avatar
    Ok.. what was the OS you were on? I guess some version of 10.3.2!!!
    So if you are on that version... do the SIC wipe first and then download an autoloader and load the OS

    Posted via CB10
    Yes, 10.3.2.2339.

    Posted via CB10
    07-12-15 10:44 AM
36 12

Similar Threads

  1. Would Android user buy an Android phone secured by BlackBerry
    By dpl_11 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 07-13-15, 05:09 AM
  2. Blackberry's Security
    By Ay sini in forum Armchair CEO
    Replies: 6
    Last Post: 07-13-15, 01:09 AM
  3. Security wipe issues.
    By mgm03gs in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 07-10-15, 09:42 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 07-10-15, 10:04 AM
  5. Can't get 10.3.2 on Z10 after security wipe
    By BB10_fan1 in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-15, 02:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD