1. Zetai's Avatar
    Hmm I've had the white passport for a while now but for some reason today, I plug it in and it won't charge. It has happened before almost a week ago and I just cleaned the contacts and it worked but this time it's still not charging. Anybody have any ideas?

    Posted via CB10
    08-17-15 09:51 PM
  2. rebroker2009's Avatar
    Try a different usb cable and or charger

    Blackberry Passport running 10.3.2.2339
    08-17-15 09:53 PM
  3. Zetai's Avatar
    Tried like 5 diff cables and chargers. No difference. Strangely enough I powered off, plugged it in, and it started charging. Now it's fine. Software glitch maybe?

    Posted via CB10
    08-17-15 10:01 PM
  4. Zetai's Avatar
    Well this is interesting. Ever since the other night, I consistently am required to reboot before it will charge and once I unplug it for a period of time, I would need to reboot it again to start charging.

    Is anyone noticing something similar? It's not a cable thing or a charger thing.

    I'm on 10.3.2.2339 updated OTA a couple weeks back from another 10.3.2.xxxx build.

    Posted via CB10
    08-19-15 09:29 PM
  5. shawnreum's Avatar
    I had an LED app on my Passport that was causing the same issue before. Removed the app and reloaded the OS and everything worked fine since then.

    "I reject your reality and substitute my own!" from Adam Savage
    08-19-15 09:39 PM
  6. Zetai's Avatar
    Any chance you remember what app it is? I haven't really installed any apps since the T2Wpro app for the pebble time and also pebble notifications. Forget what it was called.

    Posted via CB10
    08-20-15 06:05 AM
  7. dave gomez's Avatar
    Well this is interesting. Ever since the other night, I consistently am required to reboot before it will charge and once I unplug it for a period of time, I would need to reboot it again to start charging.

    Is anyone noticing something similar? It's not a cable thing or a charger thing.

    I'm on 10.3.2.2339 updated OTA a couple weeks back from another 10.3.2.xxxx build.

    Posted via CB10
    Did you try a hard reset? Sometimes that's all it takes so get your pp back in good health!


    Posted via CB10
    08-20-15 06:21 AM
  8. Zetai's Avatar
    Hard reset every night now because it won't charge unless it is immediately after a reboot. Also, it does not recognize when the device is connected to the PC. Which also means no blitz or autoloader will recognize it.

    Ideas? I'm basically stuck now. I may do a security wipe to see if it fixes it but I can't even do a backup so I'm reluctant purely because I would need to reconfigure everything.

    Posted via CB10
    08-30-15 11:05 AM

Similar Threads

  1. Facebook app problem
    By BRS64 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 36
    Last Post: 09-09-15, 09:16 AM
  2. Music playback problem
    By noxowe98 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 09-07-15, 04:57 PM
  3. Download Problems (Wi-Fi is only option)
    By UZMAN in forum BlackBerry Classic
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-15, 11:30 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-17-15, 07:56 AM
  5. Volume problem BlackBerry 10 os, why is it so low?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-15, 05:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD