1. Canuck671's Avatar
    Posted via CB10
    04-05-15 12:39 PM
  2. Canuck671's Avatar
    There are times this happens and then it's good again. If I'm bluetooth to my vehicle it works.

    Posted via CB10
    04-05-15 12:41 PM
  3. DrBoomBotz's Avatar
    Are these calls you are making to others or calls being made to you?

    Are you using a sip client or the cellular voice network?

    Help us help you!
    04-05-15 12:43 PM
  4. Bonnie Bonzai's Avatar
    Are you on Bell by any chance? My hubby is and with the Z10 or Samsung 3 and now a Windows phone, he has this problem as well. He's had numerous sim cards replaced and the mother board replaced in the S3. He is almost done with his Bell contract and he won't ever go back.

    Posted via CB10
    04-05-15 01:16 PM
  5. Canuck671's Avatar
    Yes bell. Incoming calls only. They flash on the screen and right to VM. Really wierd. Not all the time either. I'll try to figure out when and what I may be doing when this happens


    Posted via CB10
    Bonnie Bonzai likes this.
    04-05-15 09:11 PM
  6. DrBoomBotz's Avatar
    Yes bell. Incoming calls only. They flash on the screen and right to VM. Really wierd. Not all the time either. I'll try to figure out when and what I may be doing when this happens


    Posted via CB10
    Ok so you say their is flash of the screen that coincides with the call or with the VM.

    What I mean is the VM notification would come after the user records their message.
    A call being deferred to VM by a policy or your phone would notify when the call came in.

    Do you observations fit one of the above scenarios or something else?

    What I am trying to discover is if the call is going to VM because of a policy on the phone or on the network.
    04-05-15 09:19 PM
  7. Stomps01's Avatar
    Do you have power tools installed? If so turn off the wave feature and see if that helps. Make sure you reboot after.

    Posted via CB10
    04-05-15 09:20 PM
  8. Canuck671's Avatar
    Yes I have power tools installed. I'll do the wave shut off. And the flash is the incoming call. I only get a VM message if they leave a message. Otherwise, I get a missed call alert

    Posted via CB10
    04-05-15 11:16 PM
  9. Canuck671's Avatar
    Ok turned off the wave to ignore calls. Bet that's it. Doh!

    Posted via CB10
    04-05-15 11:23 PM
  10. tmurphx5's Avatar
    This happened to me =a couple of times in the past, not sure if I was on 10.3.0.xxxx or on the first 10.3.1 but I haven't noticed It in the last few leaks.

    Passport running on 10.3.1.2708
    04-05-15 11:26 PM
  11. Stomps01's Avatar
    Ok turned off the wave to ignore calls. Bet that's it. Doh!

    Posted via CB10
    Cool, I hope that fixed it!

    Posted via CB10
    04-05-15 11:43 PM
  12. Bonnie Bonzai's Avatar
    My hubby is on Bell, he said his calls dropped all the time when he was at work. He had the motherboard replaced twice on his SG3, switched to my old Z10, still happened, they finally figured out that it happened mostly where he was working (very frustrating) and that Bell does have some dead spots around the city. So that's the story for us on Bell. Oddly I don't have the same problem with Virgin Mobile Canada....

    Posted via CB10
    04-06-15 02:21 AM
  13. so crow's Avatar
    I'm also having this problem calls go straight to voicemail even when I have reception I'm on 3 in the uk brought the phone brand new official latest software have never installed a leak what do I do?

    Posted via CB10
    04-06-15 03:16 PM
  14. DrBoomBotz's Avatar
    I'm also having this problem calls go straight to voicemail even when I have reception I'm on 3 in the uk brought the phone brand new official latest software have never installed a leak what do I do?

    Posted via CB10
    Did you try the remedies suggested in the thread?
    04-06-15 03:19 PM
  15. Canuck671's Avatar
    Problem solved. Turned off wave feature calls come in. Turn on wave and when I pick up the phone my huge paws activate the swipe feature. I don't really need the wave too ignore so it is off. Thanks for the help everyone

    Posted via CB10
    Bonnie Bonzai likes this.
    04-06-15 05:58 PM

Similar Threads

  1. where to purchase spare battery?
    By akular1 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 04-29-15, 08:21 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-05-15, 04:53 PM
  3. How to move apps to sd card or direct install apps to sd card on z10? Plz help
    By aarbee8886 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-15, 01:47 PM
  4. How to download videos directly from browser
    By vamsi k in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-15, 01:04 PM
  5. I cannot reply to or forward gmail received on my Z10, how do I fix this?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-15, 11:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD