1. uhscale's Avatar
    Hi

    I recognize on my Passport the following issue, and I have no idea what's going on here. So hopefully some can test itself and give me a response for results.

    I played today a couple minutes Funky Smuggler. And the games has very short sound stuttering and it doesn't scroll smoothing in game.

    So your hear short brakes and game is stuttering a little bit.
    First I tried to close a programs running in foreground. No help.
    Then I closed some apps on background mode. Also no help.

    Latest try was a restart of my PP.
    After reboot I opened the game again and it was smooth without any problems.
    So far. But after a couple of minutes, same issues comes back.

    On my newly bought Classic, I have not this issue.

    My PP is running latest leak. 1154.

    So what is causing stuttering here?
    It is not only on that game. Anomaly 1 have similar problems. But Badlands not.

    So iam really frustrated and hopefully some can help me here.

    Thanks

    Posted via CB10
    12-22-14 06:33 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Short answer. You're running a leak that was never optimized for the Passport, while the Classic is running exactly what it's supposed to be running. Deal with it, ditch it. Your choice. It's not going to get much better until an official OS arrives.
    12-22-14 07:27 PM
  3. uhscale's Avatar
    Hm

    But why is all smooth for a couple of minutes and then begins stuttering?

    Can someone confirm the same issue here?


    Posted via CB10
    12-23-14 01:17 AM
  4. bakron1's Avatar
    As Blah1ze stated, you are running a unofficial leak that is not optimized for the passport and these are some of the issues you are going to have. Once the official OTA version is released, allot of these types of issues will be fixed. I run the leak myself and for me the added features far outweigh the little quirks I have.

    Sent from my lovely passport on T Mobile USA
    12-23-14 04:23 AM
  5. uhscale's Avatar
    Thanks for answers.
    Hope they will fixed it soon.... meanwhile have to use my Classic ;-)

    Posted via CB10
    12-23-14 06:07 AM

Similar Threads

  1. Why am I getting error messages when updating my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 01-08-15, 05:20 AM
  2. Connectivity issues for BBM & BES10
    By highos in forum Service Outages
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-14, 06:21 AM
  3. Facebook issue
    By luckyjairath in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-14, 01:41 PM
  4. Does anyone use Zapya and Superbeam for heavy file transfers?
    By Ravi Shankeran in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-14, 07:13 AM
  5. Z10 Contacts Issue
    By PatFrat_1986 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-14, 08:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD