1. mad_mdx's Avatar
    PassportSQW100-1/10.3.0.1418
    So I've had this issue with my passport since day 1 I'd say. Every once in a while when I'm texting I'll get the clock icon and it won't show message sent unless I toggle my mobile network on /off.
    What's even more strange is that my recipient does receive the message even when it's still showing the clock icon, and eventually it send the message again (as it usually does if it thinks the message failed to send)

    I'm on rogers in Canada.
    Anyone else experience this? My z30 never had this problem
    12-19-14 09:38 AM
  2. mad_mdx's Avatar
    Bunp?
    12-19-14 08:31 PM
  3. kfehling's Avatar
    My wife had a similar problem with MMS. I finally fixed it by going to:
    Settings
    Networks and Connections
    Mobile Network
    APN
    Restore Defaults

    Posted via CB10
    12-20-14 01:16 AM
  4. mad_mdx's Avatar
    I think you just solved my problem ! I'll report back in a few days. Thanks for the tip!
    12-20-14 01:58 PM
  5. kfehling's Avatar
    I think you just solved my problem ! I'll report back in a few days. Thanks for the tip!
    I hope it works for you. We were pretty frustrated with my wife's Passport and we (Blackberry tech support and me) stumbled on this fix quite by accident. The tech was getting close to sending me a replacement.

    Good luck and let us know. My fingers are crossed for you.

    Kurt
    12-20-14 04:30 PM
  6. mad_mdx's Avatar
    Sadly it's still occurring
    It's very intermittent.. no real pattern
    12-21-14 06:41 PM
  7. kfehling's Avatar
    Are you still within your 30 support Window? I would call BlackBerry tech support regardless to seek assistance.

    Continued good luck.

    Posted via CB10
    12-21-14 06:46 PM
  8. anon(870071)'s Avatar
    Sadly it's still occurring
    It's very intermittent.. no real pattern
    It's basically a network or device issue.

    I'm with Rogers as well and no probs here!

    Get talking to Rogers BlackBerry tech support to make sure settings are correct on your end and Rogers end!

    Ps) off topic tho I've seen these rare issues with network features like mms and Sms with port ins from other carriers. I use to work for RW!

    Posted via the CrackBerry App for Android
    12-22-14 12:45 PM
  9. deadcowboy's Avatar
    I'm the same way. If I send a two separate text messages one right after the other, very quickly, I'll get the red clock.

    Infuriating, really.

    Posted via CB10
    12-22-14 12:52 PM
  10. surgeon1919's Avatar
    I have the same problem. I'll try the suggestion and see if that helps. I'm way past the 30 BlackBerry support window so maybe this will have to be logged with Rogers.

    Posted via CB10
    12-29-14 10:08 AM
  11. surgeon1919's Avatar
    Okay so here is what I noticed. The sms issue is while I have a low LTE signal.

    If I change over to 4G, I never experience the delayed sms issue.

    I'm going to call Rogers and let them know. Let's see what they say.

    Posted via CB10
    01-02-15 01:10 PM

Similar Threads

  1. Recording Passport calls
    By BBFunGuy in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 12-23-14, 05:56 PM
  2. Classic outsells Passport at launch
    By IndianTiwari in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 12-19-14, 09:39 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 12-19-14, 01:23 PM
  4. Passport YouTube don't get along
    By Coraya in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-14, 11:17 AM
  5. Issue with the android application after updating
    By leo_panther12 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-14, 09:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD