1. pepe68's Avatar
    Passport SE is recognized with Link software, but no Picture of the device itself as it does for all my other devices: Z10, Z30, Passport OG.

    Anyone else have this?

    Just received the device Brand New and wondering if there is an issue with the device.

    It works with the software with no issues that I can see so far (backups, restore, re loading of software, etc.) But I'm just wondering???

    Looking forward to hearing from you all.

    Thanks

    Cheers!

    Posted via CB10 on my BlackBerry Passport SR 10.3.2.2836, OS 10.3.2.2876
    Last edited by pepe68; 03-06-16 at 09:35 PM.
    03-06-16 08:15 PM
  2. matthewkuhl's Avatar
    Yeah, it bothers me too.
    Just like i wish the boot screen was like the "BlackBerry | Classic" screen
    03-06-16 08:49 PM
  3. pepe68's Avatar
    Yeah, it bothers me too.
    Just like i wish the boot screen was like the "BlackBerry | Classic" screen
    So it's normal?

    Posted via CB10 on my Passport SE SR 10.3.2.2836, OS 10.3.2.2876
    03-06-16 09:35 PM
  4. matthewkuhl's Avatar
    03-07-16 08:02 AM
  5. pepe68's Avatar
    Posted via CB10  Passport SE SR 10.3.2.2530, OS 10.3.2.2813
    04-09-16 02:38 AM
  6. Joshua Sidell's Avatar
    Off memory I remember this happening too which kinda sucks since the device is pretty awesome.
    04-10-16 12:26 AM

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 02-16-17, 11:28 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 03-07-16, 03:13 PM
  3. how to brick blackberry passport
    By sunnys1 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 03-07-16, 10:02 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 03-07-16, 01:07 AM
  5. Keystroke help needed - new passport user
    By Judyam in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-16, 08:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD