1. Bravurag's Avatar
    I just updated to official 10.3.2243 on my passport and Hotspot issue is still there. It shows connection but never connected!
    Please help if somebody have already sorted out this issue.

    Passport Hotspot Issue on official 10.3.2243-img_20150220_110108.png
    Passport Hotspot Issue on official 10.3.2243-img_20150220_105811.png

    Posted via CB10
    02-20-15 12:12 AM
  2. pnmaal's Avatar
    I've had the same issue for so long now I totally forgot how to use the feature and the update does nothing to fix this. For a premium device BlackBerry have BIG issues.

    Posted via CB10
    02-20-15 12:58 AM
  3. Bravurag's Avatar
    True!!:

    Posted via CB10
    02-20-15 01:19 AM
  4. Ajus's Avatar
    Same issue here. Seems carrier related issue.

    Posted via CB10
    02-20-15 05:21 AM
  5. david8000's Avatar
    Same here however my career support this option. I'm able to set the hotspot and other devices recognise it however never connect to my phone. Sucks

    Posted via CB10
    02-20-15 03:12 PM
  6. Bathna's Avatar
    Same here, it was working fine before the last update!

    Q10~
    02-20-15 06:57 PM
  7. Bravurag's Avatar
    Its not carrier related issue!!! Same Sim card work fine on Q10 and not working on Passport

    Posted via CB10
    02-22-15 02:32 AM
  8. Ajus's Avatar
    Its carrier issue.while trying to connect check diagnosis in three dots menu.its not taking wan ip.

    Posted via CB10
    02-22-15 03:23 AM
  9. ivak110's Avatar
    Same here on z30, can't find the solution!
    02-22-15 04:10 AM
  10. Bravurag's Avatar
    Its carrier issue.while trying to connect check diagnosis in three dots menu.its not taking wan ip.

    Posted via CB10
    Told you my personal experience same Sim works fine with Z3 and don't work with Passport!!!!

    Posted via CB10
    02-23-15 01:21 AM
  11. Ajus's Avatar
    Which OS on Z3?

    Posted via CB10
    02-23-15 02:52 AM
  12. Bravurag's Avatar
    10.3.0

    Happy Passport User without Hotspot
    02-24-15 01:18 AM
  13. Bravurag's Avatar
    I change the carrier and hotspot is working fine!!! Its carrier related issue
    03-02-15 08:08 AM

Similar Threads

  1. Audible App on BlackBerry Classic?
    By Sajan Parikh in forum BlackBerry Classic
    Replies: 11
    Last Post: 09-17-15, 11:50 AM
  2. Facebook missing from hub after 10.3.1
    By Shaun Deanesh in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 02-27-15, 05:59 PM
  3. Unlocked Passports from shopblackberry updates...
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 37
    Last Post: 02-24-15, 11:11 AM
  4. AT&T Passport Accessories???
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-15, 12:41 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 02-20-15, 01:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD