1. Baljit 1980's Avatar
    I've just changed from Z10 to PASSPORT. I've been using Blend on Z10 with no problem, both USB and WiFi. But when I logged in using same ID on PASSPORT, I'mm able to connect via USB but it won't connect via WiFi. I've uninstalled and reinstalled Blend from device - but no success. It keep displaying error -- A NETWORK ERROR OCCURRED(33). PLEASE TRY CONNECTING AGAIN USING USB CABLE.

    Hope someone can advice me via not able to communicate Blend with my BB Passport. My Wifi connection otherwise works well. Just not able to connect via Blend to my device.

    Thanks.
    06-03-15 02:26 AM
  2. BoyTanggol's Avatar
    A phone restart fixed it for me before.

    Posted via CB10
    06-03-15 02:40 AM
  3. SunshineStateFlyer's Avatar
    Do you have BlackBerry link installed?

    Posted via CB10
    06-03-15 09:32 AM
  4. SpamHammer's Avatar
    Are you sure you're on the same frequency on the network? Some routers broadcast in the 2.5Ghz and the 5.0Ghz ranges with similar IDs. If you're on one with one device and on the other with the other device, you may have a problem getting them to connect.
    06-03-15 01:27 PM
  5. axeman1000's Avatar
    Also check your firewall to make sure it didn't start blocking blend over wifi.
    06-03-15 01:30 PM
  6. Baljit 1980's Avatar
    Yes. Blackberry Link works well. Blend also works well when connected via USB. Only not able to communicate via WiFi.

    Note : I'm able to connect to any WiFi connections otherwise -- that explains the WiFi works well, except via Blend.
    06-03-15 08:59 PM
  7. Baljit 1980's Avatar
    Im able to direct connect from my device to WiFi, which im using on my PC. So its weird, and i surprised why not via Blend.
    06-03-15 09:12 PM
  8. thurask's Avatar
    Check if IPv6 is working?

    Posted via CB10
    06-03-15 09:13 PM
  9. eyeb's Avatar
    are you on 10.3.2? you need the beta blend
    06-03-15 09:46 PM
  10. Baljit 1980's Avatar
    Ok this solved it. Activated adjusted the frequency on router to accept both 2.5 and 5.0. Reset my phone - and its done.
    It is sorted. Thanks guys.
    rebroker2009 likes this.
    06-04-15 12:04 AM

Similar Threads

  1. is there a policy to block facebook only
    By edwintg in forum BlackBerry Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-15, 08:14 PM
  2. New to Blackberry with a Z30
    By wabnum in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 8
    Last Post: 06-12-15, 09:43 PM
  3. Passport 10.3.2 update enhancements (share here)
    By shawnreum in forum BlackBerry Passport
    Replies: 95
    Last Post: 06-11-15, 08:21 AM
  4. Bluetooth not Working after update to 10.3.2.440
    By clipskid in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 06-06-15, 01:57 AM
  5. Can't seem to find a working lucky patcher!!!!
    By islandblood1 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-15, 06:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD