1. shawnreum's Avatar
    I've done a search and can not come up with any thread for this issue.

    But having an intermittent problem where over 90% of the screen becomes unresponsive to touch and the only way to fix it is a power cycle.

    During this partial freeze, the phone works perfectly fine.
    But only the very edge of the screen is responsive to touch.
    The majority center of the phone will not responded to touch.

    Anyone else run across this?
    Have you found a solution?

    Posted via CB10
    12-27-15 08:22 AM
  2. RoseBud68's Avatar
    Sound like a Bug. Try Reloading the OS using BBlink.
    12-27-15 09:26 AM
  3. shawnreum's Avatar
    I have tried reload. And did not reinstall from the back up.
    12-27-15 09:35 AM
  4. Carjackd's Avatar
    If you have the back up, wipe the device then reload , make sure link is up to date
    12-27-15 09:46 AM
  5. shawnreum's Avatar
    If you have the back up, wipe the device then reload , make sure link is up to date
    Everything is up to date. As far as the stock software will allow me.
    12-27-15 11:49 AM
  6. anon(5986148)'s Avatar
    Happens to me too. Need to reboot. Never happened with my Z30. Hoping the next system update will fix.

    Posted via CB10
    12-27-15 12:07 PM
  7. Poi25's Avatar
    Oh God. Here we go again.

    Posted via CB10 // Passport Red SQW100-1 // 10.3.2.2474 // Cricket Wireless
    Danny Ocean likes this.
    12-27-15 01:35 PM
  8. shawnreum's Avatar
    Happens to me too. Need to reboot. Never happened with my Z30. Hoping the next system update will fix.

    Posted via CB10
    It's at random.
    Mostly after phone calls.
    I'm hoping I can install the update soon. Keep checking, but won't update.
    12-27-15 03:34 PM
  9. RoseBud68's Avatar
    I have tried reload. And did not reinstall from the back up.
    What Back up? Us BB link to reload OS. You do have a PC right?
    12-27-15 04:38 PM
  10. shawnreum's Avatar
    What Back up? Us BB link to reload OS. You do have a PC right?
    I reloaded the OS.
    But I didn't use my back up to reinstall any apps and such.
    Just to make sure I wasn't bringing anything corrupt back into the device from the back up.
    12-27-15 04:40 PM
  11. RoseBud68's Avatar
    I reloaded the OS.
    But I didn't use my back up to reinstall any apps and such.
    Just to make sure I wasn't bringing anything corrupt back into the device from the back up.
    Ahhh. Gotha.
    12-27-15 04:45 PM
  12. Zeratul57's Avatar
    I had this on the current att OS and it was very rare. I'm on 2514 now and that problem is gone. For sure seems to be attached to the phone app.

    Posted from a Passport or Z30. Get one!
    12-27-15 04:56 PM

Similar Threads

  1. Which case should I buy for my Passport: Tudia or Amzer?
    By Barts14 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-16, 06:27 AM
  2. Is there upgrade on BB OS on European servers?
    By Vlado Jordanov in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 12-29-15, 10:40 AM
  3. How do I change the BlackBerry ID on a Z30?
    By zlatno in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-29-15, 06:09 AM
  4. Android app on BB
    By Anurag Dabholkar in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-15, 07:42 AM
  5. How do I get my BB 9320 to turn on again?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Curve 9220/9320
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-15, 06:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD