1. SeBEx123's Avatar
    Hi guys

    As stated above I noticed 2 days ago when I plugged my charger in it didn't work, so I thought the cable etc may of been broken but it charged my old bold fine.

    Today when my battery was on 10% I plugged in charger, nothing happened until I turned my passport off then plugged the charger in got the charging light, turned it on and it works again. Any ideas on why this is just suddenly doing this and how I can get it back to normal?

    Posted via CB10
    01-06-16 06:33 PM
  2. Lostboy5151's Avatar
    Go into "settings' scroll to "Networks and Connections" scroll down and tap on "USB" and choose the desired option
    01-06-16 09:35 PM
  3. ngc's Avatar
    Hi guys

    As stated above I noticed 2 days ago when I plugged my charger in it didn't work, so I thought the cable etc may of been broken but it charged my old bold fine.

    Today when my battery was on 10% I plugged in charger, nothing happened until I turned my passport off then plugged the charger in got the charging light, turned it on and it works again. Any ideas on why this is just suddenly doing this and how I can get it back to normal?

    Posted via CB10
    Im having the exact same problem, check something, go into Setting and Network and Connections and look is USB appears Connected even though its not...

    Heres the link to the other thread:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...rging-1055931/
    01-07-16 11:12 AM
  4. SeBEx123's Avatar
    Yes it's does say USB connected but it not plugged in at all!

    Posted via CB10
    01-07-16 06:11 PM
  5. ngc's Avatar
    Yes it's does say USB connected but it not plugged in at all!

    Posted via CB10
    Looks like yo have the same problem as me. I'm taking it to a repair shop this weekend.
    01-07-16 07:34 PM
  6. SeBEx123's Avatar
    Yeah, Blackberry are organising a RMA for me next week.. Passport no2 off to the shop now!.

    Posted via CB10
    01-09-16 11:21 AM
  7. SeBEx123's Avatar
    So just a quick update, Blackberry sent my passport off free of charge to RMA and they replaced my charging port so the charging in now all good However when in repair they locked my mobile to Vodafone when it was previously unlock ! - so now i am waiting for RMA to send me and unlock code so I can actually use my passport again !
    02-04-16 10:50 AM

Similar Threads

  1. What VPN types are supported on Priv? Do we have L2TP now?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Priv
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-16, 05:25 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 01-28-16, 09:38 AM
  3. BlackBerry Priv launching on Verizon 'by the end of March'
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-16, 05:40 PM
  4. Typing Sound on the Priv
    By Centerman66 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-16, 05:35 PM
  5. Ford Remote Access App on Passport - Help?
    By Kris Kennedy in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-16, 05:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD