1. MyBlackBerryMyPriv's Avatar
    I'm using my PP about almost 2 yrs. I don't know if this is a common issue.

    Sometime, when I swipe to my hub. It starts to flash about 5~10 secondes then it stops. I can do the normal work. But it would be nice if someone has the same issue and knows how to fix it.

    At beginning, I thought it's system issue. I did factory reset, even after BB10 10.3.3 update, this issue is still here and bothering me.

    Thanks

    Posted via CB10
    12-12-16 01:33 PM
  2. The_Passporter's Avatar
    Is it the HUB in general or when you open a notification from the HUB then it starts?
    12-12-16 01:35 PM
  3. MyBlackBerryMyPriv's Avatar
    Hub itself.

    With or without notification, it happens

    Posted via CB10
    12-12-16 01:36 PM
  4. yamahammer's Avatar
    I have the same issue after installing the 10.3.3 Blitz update.

    Passport. SQW100-1 OS 10.3.3.2049
    12-12-16 01:46 PM
  5. conite's Avatar
    It's the Face10 app. Delete it.
    12-12-16 01:52 PM
  6. MyBlackBerryMyPriv's Avatar
    It's the Face10 app. Delete it.
    Yes. I do have this app. I'll do it right now. Even I paid premium version. Maybe it's time to use browser. Anyway premium version doesn't work very well

    Posted via CB10
    12-12-16 01:57 PM
  7. vegasavio's Avatar
    From what I have heard it's FACE10 that's creating the issue and it seems to be solved after you delete it.

    BlackBerry Passport Silver Edition
    12-12-16 02:06 PM
  8. hoppysfavorite's Avatar
    It's the Face10 app. Delete it.
    From what I have heard it's FACE10 that's creating the issue and it seems to be solved after you delete it.

    BlackBerry Passport Silver Edition
    It just needs to be reinstalled. No reason to permanently remove it. After the 10.3.3 update all accounts were removed from the hub. Once all applications are reinstalled, all accounts are back in the Hub and the 'flicker' is gone.
    Notna Nosyel likes this.
    12-12-16 05:42 PM
  9. MyBlackBerryMyPriv's Avatar
    It just needs to be reinstalled. No reason to permanently remove it. After the 10.3.3 update all accounts were removed from the hub. Once all applications are reinstalled, all accounts are back in the Hub and the 'flicker' is gone.
    I deleted it. And my hub is good now.

    Posted via CB10
    12-12-16 07:35 PM
  10. hoppysfavorite's Avatar
    I deleted it. And my hub is good now.

    Posted via CB10
    I'm sure. I was just saying that you could reinstall it, and it would still be good.
    12-12-16 07:37 PM
  11. MyBlackBerryMyPriv's Avatar
    I'm sure. I was just saying that you could reinstall it, and it would still be good.
    Yes after reinstall, Hub is still working good. Thanks

    Posted via CB10
    Notna Nosyel likes this.
    12-15-16 11:50 AM

Similar Threads

  1. my priv always awake need help.
    By EXL in forum BlackBerry Priv
    Replies: 15
    Last Post: 12-16-16, 01:11 AM
  2. so my priv won't update....
    By Riich Siryeon in forum BlackBerry Priv
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-16, 01:30 PM
  3. If I unlock my priv will I still get updates from BB?
    By EvEr34 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-16, 09:16 PM
  4. My passport se doesnt show pictures/images in hub-mail section
    By Miriotuken in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-16, 10:35 AM
  5. Why can't I reload the OS on my Q5?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-16, 10:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD