1. Rick-TJR's Avatar
    Anyone else experiencing this. It is just going straight to voice mail. I'm on Tmobile with the Silver Passport. Never had this problem with my Classic, Q5 or Q10 or.......
    Two weeks in with the device and just wondering if it needs to be sent back before 30 days. I'm on the latest leak OS.
    Thanks

    Posted via CB10
    09-14-15 10:52 AM
  2. mad_mdx's Avatar
    Nope but you might be in an out of signal zone?

    Try to reboot your phone, see if it helps
    09-14-15 11:41 AM
  3. rebroker2009's Avatar
    Happens to me when I am in some basements, elevators and industrial buildings

    Blackberry Passport running 10.3.2.2639
    09-14-15 11:47 AM
  4. Rick-TJR's Avatar
    Thanks for chiming in folks. Yes, I've had that experience when in a bad area but I know for sure I wasn't these few times. So I just went and got a new simcard to see if that takes care of it. Hopefully it will. Not sure if it is the phone or OS, but I'll find out very soon if it is the simcard. Otherwise, she is going back for a replacement. Darn! I'm starting to like the Silver Passport everyday I use it.

    Posted via CB10
    09-14-15 01:04 PM
  5. Jean-Luc Orlando's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1037650 we were speaking about this topic several days ago in this thread. The same thing happens to a few t mobile users when cell signal is low. I noticed even if you have five bars of lte, when you pick up a call sometimes it drops to 1. It may be because it changes to 4g when on a call and that signal is weaker. Anyway, refer to that thread. I had the exact passport I'm using now on att before t mobile and had no problems. However, with t mobile that's when that problem occurred. I don't think it's your phone to be honest, but if you want to get a replacement definitely give it a try.

    Posted via CB10
    09-14-15 08:33 PM
  6. Stomps01's Avatar
    Turn "The Wave" off in Power Tools if you have it on..... that's what did it to me.... you may have to uninstall Power Tools then reinstall with that setting off....

    Posted via CB10
    09-14-15 08:37 PM
  7. Jean-Luc Orlando's Avatar
    Turn "The Wave" off in Power Tools if you have it on..... that's what did it to me.... you may have to uninstall Power Tools then reinstall with that setting off....

    Posted via CB10
    What's The Wave do?

    Posted via CB10
    09-14-15 08:40 PM
  8. Stomps01's Avatar
    What's The Wave do?

    Posted via CB10
    It sends calls to voice-mail if you wave over the phone. In my case the phone didn't even ring and went to voice-mail even if I didn't wave. Happened to others as well.... could have been fixed by now but have no idea...

    Posted via CB10
    09-15-15 08:32 AM

Similar Threads

  1. Free Wifi calling?
    By rage2021 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-15, 10:24 PM
  2. Is the can't answer calls problem still happening ?
    By CrackBerry Question in forum BES 12
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-15, 02:15 PM
  3. Blackbeery Q10. vibration during calling time.....?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-15, 12:36 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 09-15-15, 10:15 AM
  5. Can't make calls. Not picking up signal.
    By pragnesh89 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-15, 09:41 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD