1. The_Passporter's Avatar
    Hey just wondering if anyone is having this issue where once in a while either Google or BlackBerry maps will let me input the address and it will show me the planned rout but when I click start it won't engage for turn by turn. I have to reboot my phone to get these two maps to work. Seems like it may have something to do with the phone or the OS not quit sure.
    Anyone?
    Bueller?......?

    Posted via CB10
    05-29-15 06:38 AM
  2. robsteve's Avatar
    Try turning your cell network off and then on. I think there is a bug with some cell sites and the GPS. If I set my phone to 4G rather than LTE, it will fix the problems too.

    Posted via CB10
    05-29-15 10:03 AM
  3. Frankbonatelli's Avatar
    All I ever do is turn my location services off then on again. It works instantly and while navigating.
    05-29-15 11:29 AM
  4. The_Passporter's Avatar
    Thanks for the tips guys I will try next time. The things we do for BlackBerry......lol

    Posted via CB10
    06-07-15 07:03 AM

Similar Threads

  1. Good news about Periscope BlackBerry 10
    By My BlackBerry-10 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 33
    Last Post: 11-10-15, 06:29 AM
  2. Replies: 10
    Last Post: 05-31-15, 03:51 AM
  3. Why Blackberry has a lesser chance at staying in the market [OPINION]
    By Q90 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 45
    Last Post: 05-30-15, 06:55 PM
  4. BlackBerry reputation in the global market
    By Rahul Aggarwal4 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 05-29-15, 04:48 PM
  5. BlackBerry link back up didd not complete
    By leighalligan in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-15, 05:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD