1. StringDriver's Avatar
    OK. I'm not sure why this is happening, and I'm curious... on my AT&T Passport, if, while composing a text message I type "sunr" I get two emoji's that look like, well, sunrises. When I type the same "sunr" into my SE, I get no such icons. I checked the language and input settings, and they are the same.
    Curious... anyone know why? A setting? Different OS? SE is on 10.3.3, AT&T is not.
    Input appreciated!
    04-01-17 04:48 PM
  2. muches's Avatar
    Under your keyboard setting do you have learn new words on? If you have it off, you can get emojis as predictive text.

    Posted via CB10
    04-01-17 08:10 PM
  3. StringDriver's Avatar
    I do have it turned off. Perhaps I need to clear the learned words?
    Nope. Tried that. Not working. Drat! I got used to the ones I used the most, on my att (which, when typed as "att" came up with AT&T... and the SE doesn't even return that...)
    Hmmm... any other suggestions?
    Last edited by StringDriver; 04-02-17 at 08:58 AM.
    04-02-17 08:45 AM
  4. muches's Avatar
    Ehh.. sorry that's all I can think of, since when I have learn new words turned off, I get emoji predictions for some words, and when I have it on, I do not get emojis as predictions.

    Posted via CB10
    04-02-17 03:51 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 06-09-17, 08:23 AM
  2. Q10 and Classic
    By magnetcrack in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 04-01-17, 02:50 PM
  3. PSA: Official @BlackBerry Support Forums now closed and directing users to @CrackBerry
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-17, 02:10 PM
  4. Google Android Security 2016 Report - where was DTEK 50 and 60?
    By ikeloyalBB in forum BlackBerry Android OS
    Replies: 5
    Last Post: 04-01-17, 03:59 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-01-17, 12:24 AM