11-10-17 11:50 AM
45 12
tools
  1. krazyatom's Avatar
    BlackBerry finally sent me an update! Should I upgrade? I currently have os version 10.3.2.2836 software.

    Posted via CB10
    10-26-17 11:50 AM
  2. brookie229's Avatar
    Your choice---I would (and have)
    10-26-17 11:52 AM
  3. krazyatom's Avatar
    Your choice---I would (and have)
    I heard that some people are having signal issues after the update. How's your experience.

    Posted via CB10
    10-26-17 12:07 PM
  4. brookie229's Avatar
    I heard that some people are having signal issues after the update. How's your experience.

    Posted via CB10
    Well, I have a Passport and a spare Z10. I WAS on 10.3.3.2163 (.1435 SR) for quite some time and all was good. No problems whatsoever on either device. I am always an early adopter, went from .2163 to .2205 right away and am now on .3057 (newest). All have been fine. Signals good, wifi good etc. We now have 5 choices in the 10.3.3 branch, although there is not much of a difference in any of them . Remember though, you cannot go back to 10.3.2.xxxx, so if you are having no problems you can always stay where you are.
    andy957 likes this.
    10-26-17 12:18 PM
  5. lowezz's Avatar
    Which carrier are u with? Anyone here that's with bell robbers or telus that have recieved an available update notification?thnx

    Posted via CB10
    10-26-17 01:42 PM
  6. mihai92_mvp's Avatar
    Google Play îs working on10.3.3?

    Posted via CB10
    10-26-17 02:17 PM
  7. HommeFatale's Avatar
    Also received an update here in Manila. So far no issues.

    Posted via CB10
    10-26-17 02:47 PM
  8. tigre2098's Avatar
    Yes, I upgrade on 10.3.3.1435 and google play works fine!

    Posted via CB10
    10-27-17 06:27 AM
  9. jivaronca's Avatar
    I upgraded but amazon aps not working no more. Snap stop working...any ideas how to fix it ?

    Posted via CB10
    10-29-17 12:11 PM
  10. Jon Wiggy's Avatar
    Hmmmm.... the hub is a little jerky here in the UK (vodafone) but hopefully will settle itself down.

    Posted via CB10
    10-29-17 12:35 PM
  11. falbo's Avatar
    Just looked for the update on my passport and found an update 10.3.3.2031 my current version is 10.3.3.1435. Not sure what to do so will sit back and watch if others are having any issues first ;-)

    Posted via CB10
    10-29-17 01:16 PM
  12. GeorgeF_Greece's Avatar
    Hi there, yesterday I decided to check for updates, and yes....... 10.3.3.1435 was at last available OTA in Greece. So, I downloaded and installed it. I have an issue with my bluetooth handsfree.
    While the phone pairs my plantronics BB fit headphones, it does NOT with my plantronics voyager 5200. It finds it, but in does NOT pair. Now... it does not find the V5200 at all. Any idea how to fix it ? Thanks...
    10-30-17 02:33 PM
  13. paul Davies6's Avatar
    Hi, I'm in the UK with EE. Had no further updates since 10.3.2.2836

    Posted via CB10
    10-30-17 03:09 PM
  14. CrackPriv's Avatar
    I had it last week-but only on my Classic, not on Passport SE... both on the same carrier... also no October security update on the Priv...also the same carrier...BlackBerry's Servers for Europe seem chaotic. Have they sourced them out to a very small company?
    10-30-17 04:30 PM
  15. Jon Wiggy's Avatar
    Well, 10.3.3.2031 hasn't had any dramatic adverse effects. The hub twitches occasionally & episodically (5x dayish) but I can live with that in an old banger of a phone. I don't bother with non-BB10 apps so can't give a v rounded view.

    Posted via CB10
    10-31-17 02:44 AM
  16. tigre2098's Avatar
    I had also the 10.3.3.1435 in Greece via cosmote on passport!!

    Posted via CB10
    10-31-17 04:42 AM
  17. paul Davies6's Avatar
    That should be 10.3.2.2876

    Posted via CB10
    10-31-17 08:59 AM
  18. tigre2098's Avatar
    No its 10.3.3.1435

    Posted via CB10
    10-31-17 09:51 AM
  19. Jon Wiggy's Avatar
    Back to my hub twitch problem, v annoying actually, I feel seasick using the darn thing.

    Posted via CB10
    11-01-17 07:29 AM
  20. brookie229's Avatar
    Back to my hub twitch problem, v annoying actually, I feel seasick using the darn thing.

    Posted via CB10
    If you have Face10 installed, try uninstalling then reboot then re-install.
    11-01-17 07:50 AM
  21. paul Davies6's Avatar
    That should be 10.3.2.2876

    Posted via CB10
    I was referring to my earlier post

    Posted via CB10
    11-01-17 02:30 PM
  22. Jon Wiggy's Avatar
    If you have Face10 installed, try uninstalling then reboot then re-install.
    Brookie229 I owe you a pint of warm dark English beer. Twitching has stopped thank you very much :-)

    Posted via CB10
    11-01-17 04:22 PM
  23. brookie229's Avatar
    Brookie229 I owe you a pint of warm dark English beer. Twitching has stopped thank you very much :-)

    Posted via CB10
    Warm, cold or in between-- I love beer! Glad it worked out for you. It is a fairly well known problem between Face10 and newer OS installs.

    Posted via CB10
    Jon Wiggy likes this.
    11-01-17 04:37 PM
  24. Qorax's Avatar
    Mine's on 10.3.3.1463 - everything works fine.
    11-04-17 05:56 AM
  25. CrackPriv's Avatar
    My PP SE is still on 10.3.2.2836
    11-05-17 01:53 PM
45 12

Similar Threads

  1. Just got my motion
    By Tarekuae in forum BlackBerry Motion
    Replies: 53
    Last Post: 10-31-17, 11:24 PM
  2. Hit by Z30/10.3.3.2049 issue, need backup
    By Chris Lutka in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 10-26-17, 03:19 PM
  3. Get an Ethereum Blockchain mastery bundle for just $29!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-17, 10:40 AM
  4. whats new in os 10.3.3 3057
    By Anshin cm in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-17, 09:23 AM
  5. New BB OS 10 update - not enough free space
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-17, 07:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD