1. marvini's Avatar
    I tried using Link and Blend with my Passport but with Link it says not communicating but connected. With Blend "anti Virus or other program is preventing connection".
    I disabled the anti virus but same errors.
    The communication issue with Link also existed with my Z10 & Z30 previously as well.
    Any thoughts or suggestions?

    Posted via CB10
    10-04-14 09:28 AM
  2. BrizzadMan's Avatar
    Did you allow the firewall exceptions when installing?

    Posted via CB10
    10-04-14 09:30 AM
  3. marvini's Avatar
    Yes I do

    Posted via CB10
    10-04-14 06:50 PM
  4. jafobabe's Avatar
    Yes I do

    Posted via CB10
    What OS do you have on your computer?
    10-04-14 06:55 PM
  5. Stomps01's Avatar
    Delete blend and link and start over with new file from blackberry site. Make sure you allow all firewall exceptions and make sure you click which network to allow it to work on. I had trouble with public network so maybe use local....

    Posted via CB10
    10-04-14 07:06 PM
  6. marvini's Avatar
    Windows 8.1. I also checked the device manager and adapters and it says that a driver is missing but when I update the drivers it says that I have the latest available. Been on the phone for hours with BlackBerry tech support and even they have not found a solution yet. As it is I can't do a back up and restore or use link or blend at all.

    Posted via CB10
    10-05-14 09:45 AM
  7. Mits5139's Avatar
    I would try reinstalling link on windows as it should also install the drivers again and see if that helps

    Posted via CB10
    10-05-14 10:47 AM
  8. OneofLittleHarmony's Avatar
    Try installing it on another computer to make sure it is the problem.

    Posted via CB10
    10-05-14 06:39 PM
  9. rjedge54's Avatar
    Blend won't work with anything other that the BlackBerry Passport or Porsche design p9983 until 10.3.0 or higher is officially released for other models (not even a 10.3+ leak.

    Posted via CB10 on a PassportSQW100-1/10.3.0.1154
    10-05-14 09:45 PM
  10. marvini's Avatar
    It works fine on my windows 7 computer but the 8.1 is my primary computer and I need it working on that one. I spent at least 8 hours over 1 week with BlackBerry support and they said that they don't have a fix. The want to close the ticket and told me to contact my provider after the 1 month free support. My response? Hello no. Whenever I try contacting Rogers for support or sales they try to convince me to switch from BlackBerry. That's why I got the passport from shop BlackBerry.
    Anyway, I will ensure that this ticket remains open until the issue is resolved. I will try re installing again..

    Posted via CB10
    10-15-14 01:40 PM
  11. AL8x B's Avatar
    I used to have the same issue. You have to uninstall everything from BB. maybe restart before a new install.

    I still have an issue with the contacts sync.. Still crash. Don't know if it come from my Z10.
    10-15-14 02:35 PM

Similar Threads

  1. The "Classic" is not a "Classic" It's a Q10 with a Track Belt
    By Mr4aces in forum BlackBerry Classic
    Replies: 128
    Last Post: 11-14-14, 07:44 PM
  2. Z10 Back Cases , Covers and Stickers...POST YoURs!!!
    By Varun Naive in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 10-05-14, 11:50 AM
  3. BlackBerry Link and Blend
    By JamesDee55 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 10-04-14, 10:05 AM
  4. If you load a leaked 10.3 on your Z10,Q10 or Z30, can you use Blend?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-14, 09:01 AM
  5. Blend APIs
    By marksthespot60 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-14, 08:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD