1. Aneres11's Avatar
    Hey everyone. Loving the Passport here still!

    I downloaded the pro version of iGrann and have been using it fine. When I got an update pushed through to my phone a week or 2 ago, (I've only just tied the times up to realise this is when the problems started) I've noticed that iGrann has disappeared from the hub?! Therefore I don't get notifications anymore. Also, I've posted stuff to facebook in this time and haven't had notifications push through and even when I've opened the igrann and facebook apps when I have had notifications - they haven't been showing in the open app either?

    Anyone else had the issue? I've just reset my phone (held the volume up and down keys) and facebook seems ok now, showing my new notifications - but no iGrann in the hub?

    Any ideas?!

    Posted via CB10
    11-04-14 01:58 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    I have had both igrann pro and twittly disappear from the hub too.
    I guess it's because Im running a leak....
    11-04-14 04:58 AM
  3. iSuni's Avatar
    don't think it's supported yet on 10.3.1
    11-04-14 05:12 AM
  4. scottybonus7's Avatar
    Notifications are working again for me after updating to the Beta Zone release that provides support for Passport try downloading that version

    Posted via CB10
    11-04-14 06:07 AM
  5. celalagrili's Avatar
    Try new version of Igrann Pro. It's released today. Nothing new but it is a new version...
    11-04-14 06:14 AM
  6. SC457's Avatar
    Those have disappeared a few times on me after OS updates, usually I just delete and reinstall to get the features back.

    Posted via CB10
    11-04-14 09:36 AM
  7. Aneres11's Avatar
    Thanks for all the replies.

    I've tried deleting the app just now and installing it again - didn't work.
    I tried going into settings and seeing if notifications were set to push through - they are. I've tried resetting the phone, nothing is working.

    Facebook is fine and that hasn't disappeared from the hub, it's just iGrann. Really frustrating!

    Posted via CB10
    11-04-14 11:00 AM
  8. MdRoberts40's Avatar
    Have a Z10 and have the same problem. I am running official release 10.2.1. Happened after the update of Igrann pro. No luck in getting it back.

    Posted via CB10 on my Z10
    11-23-14 09:20 PM

Similar Threads

  1. Black leather flip case from Blackberry
    By tigerinexile in forum BlackBerry Passport
    Replies: 38
    Last Post: 11-30-14, 04:41 AM
  2. Something I've just noticed in the Hub!
    By Craig Abernethy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 41
    Last Post: 11-16-14, 11:48 PM
  3. BBM network connection icon disappears
    By subclavian in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-14, 01:50 AM
  4. On my Q10 why are contacts saved to gmail disappearing?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-14, 12:40 AM
  5. HUB ++ Led App
    By hkula in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-14, 10:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD