1. panco469's Avatar
    How can I stop these account sign-in errors?-img_20141124_071618.png

    Security wipe and restore?

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418
    11-24-14 08:13 AM
  2. QXS's Avatar
    Update your passwords
    11-24-14 08:22 AM
  3. panco469's Avatar
    Passwords are fine. I receive everything normally. Is asking for an email, what's app and the other one it doesn't tell me which account is

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418
    11-24-14 08:31 AM
  4. QXS's Avatar
    Can you delete and setup the accounts again?

    I have a feeling restoring from a backup may not help as account data is typically preserved, but it might work.
    11-24-14 08:43 AM
  5. panco469's Avatar
    Can you delete and setup the accounts again?

    I have a feeling restoring from a backup may not help as account data is typically preserved, but it might work.
    Already did that

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418
    11-24-14 08:46 AM
  6. garpt's Avatar
    I get the same thing. Did you restore a backup file? From my understanding it has something to do with restoring the accounts from a backup. Evidently the restore should be done without the email/ app settings and then resinstall/ set up emails from scratch to stop the notifications.
    QXS and panco469 like this.
    11-24-14 08:53 AM
  7. World War Z30's Avatar
    I had the same issue for many months with my Z10. It was very annoying. It all stopped when I got my Z30.

    No matter how many times you enter and save it would just keep asking. This usually didn't affect my accounts, but was very annoying.

    Posted via CB Z30
    panco469 likes this.
    11-24-14 09:03 AM
  8. jhirizarry's Avatar
    Same happened to me when I had the Z10, installed OS new and restored only media and some apps, NO settings, did settings myself from scratch. I'm a happy camper now.

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418 on AT&T
    11-24-14 09:07 AM
  9. guygardner73's Avatar
    Passwords are fine. I receive everything normally. Is asking for an email, what's app and the other one it doesn't tell me which account is

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418
    This is caused by "third party accounts". I don't know of a solution yet.

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418 O2 UK
    11-24-14 03:20 PM
  10. yessuz's Avatar
    security wipe and set up everything from scratch
    11-24-14 03:23 PM
  11. guygardner73's Avatar
    security wipe and set up everything from scratch
    As soon as you reinstall the offending apps, the problem will recur.

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418 O2 UK
    11-25-14 01:24 AM
  12. MES28's Avatar
    Have you figured out a solution? I've been getting these coming up since I just transitioned from a Z10 to Z30. I'm not even sure what the accounts are though. That is the worst part.

    Posted via CB10
    11-25-14 07:07 AM
  13. panco469's Avatar
    Have you figured out a solution? I've been getting these coming up since I just transitioned from a Z10 to Z30. I'm not even sure what the accounts are though. That is the worst part.

    Posted via CB10
    I haven't do anything yet. But I will try to backup, wipe and restore everything exept the runtime and system app

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418
    11-25-14 07:15 AM
  14. yessuz's Avatar
    No. Do not restore. You will restore with same f-uped settings.

    Set up from scratch!

    Posted via CB10
    11-25-14 09:41 AM
  15. MES28's Avatar
    I have never set up from scratch before since I first got my z10. Will I lose app data and contacts?

    Posted via CB10
    11-29-14 08:50 AM
  16. iToya's Avatar
    I have never set up from scratch before since I first got my z10. Will I lose app data and contacts?

    Posted via CB10
    Do what you said you were going to do. Just don't restore the settings. That's the only way to get the notifications to stop. I just did this going from my Z30 to Passport.

    Posted via CB10
    11-29-14 08:57 AM
  17. AZN's Avatar
    I had this happen to me for the longest time on my Z30 then it all stopped when I got my Passport. I want to say it happened on my Passport too but it's been so long I don't remember.

    Now if only the duplicate text messages would stop...

    via my Canadian Passport
    11-29-14 10:34 AM
  18. StevenChoi's Avatar
    I have two email accounts from same mail server and only one getting this sign-in error even after delete and create from scratch. After a none destructive update to 1154, this problem never occur. It seems like a BB10 bug in official OS.

    Posted via CB10
    11-29-14 10:53 AM
  19. rambo47's Avatar
    This appears to happen when the BlackBerry loses connectivity with the email servers. Comes and goes for me, mostly with my iCloud email account.
    11-29-14 12:19 PM

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 12-30-16, 11:30 AM
  2. Can't make calls, PLZ HELP
    By navinyadav74 in forum Ask a Question
    Replies: 20
    Last Post: 11-25-14, 07:21 AM
  3. Angular Lists Promo - Free For 1 week in BlackBerry World
    By Xenvo Apps in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-14, 12:03 PM
  4. Q10 battery life issue after loading 10.3 leak
    By ammarozman in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 08:38 AM
  5. BT in early talks to purchase O2 or EE
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-14, 07:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD