1. lobbyintx's Avatar
    I can send/receive emails but I can not send to one particular address. Any idea why? Even if the email address were wrong it should go through and bounce back from the server.

    Posted via CB10
    08-09-19 02:59 PM
  2. m3ach's Avatar
    Have you checked you haven't put a comer instead of a full stop, dot, period in the address?

    Posted via CB10 using my Classic running 10.3.3.3216
    08-09-19 04:06 PM
  3. TrumpetTiger's Avatar
    I can send/receive emails but I can not send to one particular address. Any idea why? Even if the email address were wrong it should go through and bounce back from the server.

    Posted via CB10
    Hey lobby,

    What happens when you try to send to this address? Is the button just greyed out?
    08-10-19 01:01 AM
  4. lobbyintx's Avatar
    I kept getting the red circle showing not sent. Ended up sending from desktop.


    Posted via CB10
    08-12-19 11:31 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 08-09-19, 06:52 PM
  2. Deleted emails on BlackBerry Hub
    By Carlos Marcelo in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-19, 07:19 AM
  3. Keyone won't charge unless restart
    By jacques2p in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-19, 12:21 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-06-19, 03:48 PM
  5. Email replies messed up - how to resolve?
    By bseuivafom in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 9
    Last Post: 08-06-19, 03:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD