1. uktivo's Avatar
    As per title.
    Happens only when I'm holding the phone, i.e. not on hands free car connection.
    I've had the complaint many times over the last few days, never before. Only difference is I have an official flip case now attached.

    Does anyone else have this issue?

    PS. I've done a soft restart, volume buttons held until BlackBerry logo appears. It makes no difference.

    Thanks all.

    Posted using my FAB Passport. Loving it!
    11-16-14 12:50 PM
  2. ealvnv's Avatar
    Remove the case and test if it still happens, if it doesn't there's your answer
    11-16-14 12:52 PM
  3. uktivo's Avatar
    Tried that already. Sorry forgot to add.
    Still doing the same thing.

    Posted using my FAB Passport. Loving it!
    11-16-14 12:59 PM
  4. ealvnv's Avatar
    Tried that already. Sorry forgot to add.
    Still doing the same thing.

    Posted using my FAB Passport. Loving it!
    OK, what os are using, when this started to happen, have you recently updated the OS?
    11-16-14 01:09 PM
  5. AshokGov's Avatar
    http://forums.crackberry.com/blackbe...l#post11078615

    A similar thread is already in use with some comments and observations. You may want to review that thread too.
    11-16-14 01:52 PM
  6. Sequester#WN's Avatar
    Don't let it rest with the bottom part resting on your hand while calling. Solved the problem for me.

    Posted via CB10
    11-16-14 02:18 PM
  7. stealthbob's Avatar
    Here is a thread showing where all the Mics are:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...ocated-972067/

    Notice the main one at the bottom? I catch myself using my pinky right over that very spot....
    11-16-14 02:22 PM
  8. Mayor McCheese's Avatar
    I have the exact same problem with my z30. Made a thread to see if someone could help but I got nothing. It should work okay on speaker phone (that's how I get by) I'm thinking it just returning before warranty is up

    Posted via CB10
    11-16-14 02:34 PM
  9. AshokGov's Avatar
    As per title.
    Happens only when I'm holding the phone, i.e. not on hands free car connection.
    I've had the complaint many times over the last few days, never before. Only difference is I have an official flip case now attached.

    Does anyone else have this issue?

    PS. I've done a soft restart, volume buttons held until BlackBerry logo appears. It makes no difference.

    Thanks all.

    Posted using my FAB Passport. Loving it!
    The OTA Update to SR 10.3.1.1565 seems to have fixed this Issue.
    02-23-15 01:49 PM

Similar Threads

  1. I cannot understand people who buy phones at the launch.
    By skstrials in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 94
    Last Post: 11-29-14, 11:34 PM
  2. How do I clean junk files/cache on my BlackBerry Z10?
    By sankalp tripathi2 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-22-14, 12:00 PM
  3. Sound in 10.3.1
    By DrHamedz in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-14, 10:26 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-16-14, 04:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD