1. pdhartog's Avatar
    I've connected to my tour, Z10, Z30 all to bridge no problems worked great. Now with the new Silver Edition Passport nothing. Sometimes it connects, sometimes it doesn't, but never for long and then the fight to reconnect. Deleted everything, reinstalled, no good. Turn on my z30 and connects immediately. Any help? Anyone else have this?

    Bluetooth is working on the passport since connects to my car and mini speaker no problem.

    Posted with the Silver Edition Passport
    10-25-15 08:37 PM
  2. pdhartog's Avatar
    Found an old thread about making the bridge work with old versions of the bbos. They suggested turning off all the MAP email options in bluetooth configuration do hard reset and then repair. Did that and seems to be holding. Might be something for those who are having bluetooth connection problems to try.

    Posted Via SilverSlab
    12-08-15 08:13 AM

Similar Threads

  1. I'm excited for this phone, until I come to these forums
    By mithrazor in forum BlackBerry Priv
    Replies: 96
    Last Post: 10-27-15, 11:27 PM
  2. So I went to my Ford dealer
    By OTCHRussell in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 41
    Last Post: 10-27-15, 11:18 AM
  3. Send Glympse to non-BBM User
    By mrsean2k in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-15, 05:25 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 10-26-15, 08:22 AM
  5. How to disable long press auto capital functionality
    By babugaru1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-15, 05:39 PM