1. lander06's Avatar
    I would think that a simple search on Craigslist would not be a problem, but I discovered it plays havoc with the browser. The initial page is fine, the issue is when you search for something, you are left with partial results and pictures that load 10-20 seconds later.

    I tried the mobile link at the bottom, but nothing happens. Fortunately the Twittly browser rendered better.

    Wonder if anyone else can reproduce?

    Posted via CB10
    04-12-15 06:26 AM
  2. bobshine's Avatar
    Works great with me.... Not sure what issue you are talking about. Do you have a screenshot?

    Did u check your Internet connection ?

    Posted via CB10
    04-12-15 06:37 AM
  3. lander06's Avatar
    I to would expect it to be working correctly. This was taken after I enter the search. If I scroll down, blanks until I get to the bottom. Nothing to the left as well.
    Browser-0, Craigslist -1-img_20150412_075726.png
    Browser-0, Craigslist -1-img_20150412_075710.png

    Posted via CB10
    04-12-15 07:59 AM
  4. eyeb's Avatar
    hey someone else in kansas city?

    Anyways mine kind of works, its the iframes or whatever that CL uses to render the 3 "divisions" of the page that causes problems. I had to zoom in and out to get things to show correctly. I use Mercury Browser and it works better, still breaks up pages at time from the frames but it is smooth.

    The pictures not showing up, don't have that problem myself. Do you have images disabled to download? To save on data? Saw that setting somewhere but I forgot where.

    edit: just to be fair, I only use Mercury browser because I have it on ipad and android tabs so it's "standard" across me devices. Chrome and other browsers would probably work as well if you prefer them.
    04-12-15 10:17 AM
  5. RyanGermann's Avatar
    have you set the browser to ask for the desktop version of the site?

    Posted via CB10
    04-12-15 10:21 AM
  6. tp2386's Avatar
    Just download classified search from BlackBerry world. It works great for me, and it's native.

    Posted via CB10
    04-12-15 10:23 AM
  7. NtotheK's Avatar
    Browser-0, Craigslist -1-img_20150412_120613.png

    Both mobile and desktop work fine for me.

    Posted via CB10
    04-12-15 11:06 AM
  8. legend921's Avatar
    I have the same issue as the OP. It's a pain to surf the webpage on Craigslist.

    Posted via CB10
    04-12-15 01:37 PM
  9. lander06's Avatar
    I went and changed to desktop mode and the same occurs. I have to wait about. 10sec for the images to finally load. I was able to choose Mobile at the bottom of the page but the same wait/load occurs.

    Posted via CB10
    04-12-15 07:03 PM
  10. SmileDahling's Avatar
    I second the app classified search if you want a good Cl experience on BB10.

    Posted via CB10
    04-12-15 07:47 PM

Similar Threads

  1. Open URL in browser while replying to an email?
    By trevorcroft in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 05-18-15, 02:20 AM
  2. Browser
    By Mohamad Nagi in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-15, 08:56 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 04-12-15, 03:35 PM
  4. UC browser- easy to download video from many sites
    By qtuan619 in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-15, 10:57 PM
  5. My browser is baked.
    By peednus in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-15, 03:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD